Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube destek

Eliflmn

Üye
Merhaba ^^
Bir youtube kanalım vardı. 5 bin abonesi vardı. Kanalın ismini değiştirmek ve marka hesabı yapmaya çalıştım. Fakat kanalım yok oldu. Bir hesap oluşturdum fakat 0 abone ve 0 video görünüyor. Hiç bir şekilde abonelerim ve videolarım yok. Bu işlemi yaparken kanalı mı sildim acaba? Geri getirmem mümkün mü? Youtube studio ya girince "abone sayısı geçici olarak gösterilemiyor" yazıyor. Acaba işlemdw Bir hata mı yaptım? Yoksa başka yapmam gerekenler mi var? Ya da toptan kanalım mı girmiştir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1 aydır çözemedim bu işi..

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Merhaba ^^
Bir youtube kanalım vardı. 5 bin abonesi vardı. Kanalın ismini değiştirmek ve marka hesabı yapmaya çalıştım. Fakat kanalım yok oldu. Bir hesap oluşturdum fakat 0 abone ve 0 video görünüyor. Hiç bir şekilde abonelerim ve videolarım yok. Bu işlemi yaparken kanalı mı sildim acaba? Geri getirmem mümkün mü? Youtube studio ya girince "abone sayısı geçici olarak gösterilemiyor" yazıyor. Acaba işlemdw Bir hata mı yaptım? Yoksa başka yapmam gerekenler mi var? Ya da toptan kanalım mı girmiştir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1 aydır çözemedim bu işi..
Youtube ana sayfasında sağ üstte çıkan hesaplar kısmından kendi hesabına girdiğinden emin olur musun ?

Eliflmn

Üye
Youtube ana sayfasında sağ üstte çıkan hesaplar kısmından kendi hesabına girdiğinden emin olur musun ?
Yok kendi hesabımdayım. Taşıma işlemi yaparken kanalımı sildiğimi düşünüyorum. Çünkü aramalarda da ne kanalım ne videolarım görünüyor. Bir videomun linki var elimde girdiğimde açılmıyor.

Eliflmn

Üye
Kanal ismi ile durumun nasıl bir bağlantısı var? Ben kendim yapabileceğim bir şey mi?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar