Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube görüntüyü mahvediyor

ynsemreoz

Üye
Arkadaşlar oyun videosu çekiyorum. Bunu yüksek görüntü kalitesinde ve yüksek bitratelerde yapıyorum. 2560x1440 p olarak renderlayıp videomu izlediğimde videom gerçekten göze hitap ediyor , pürüzsüz bir video oluyor , güzel oluyor yani.

Videoyu youtube'a yüklediğimde ufak da olsa pürüzlenmeler yaşanıyor , normal halinden farklı bir halde oluyor. E yani bu da canımı sıkıyor. (Videolarım vp09 codecini alıyor.)
Sizce bunun sebebi ne olabilir? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar oyun videosu çekiyorum. Bunu yüksek görüntü kalitesinde ve yüksek bitratelerde yapıyorum. 2560x1440 p olarak renderlayıp videomu izlediğimde videom gerçekten göze hitap ediyor , pürüzsüz bir video oluyor , güzel oluyor yani.

Videoyu youtube'a yüklediğimde ufak da olsa pürüzlenmeler yaşanıyor , normal halinden farklı bir halde oluyor. E yani bu da canımı sıkıyor. (Videolarım vp09 codecini alıyor.)
Youtube'da Kalite Aslında Düşmüyor Ama Videoları Aynı Cihazdan 1080p Seçeneği İle İki Farklı İnternet Hızında İzlediğimde Bendede Kalite Düşüyordu.

Web sitesi
www.keremakin.com

ynsemreoz

Üye
Evet arkadaşlar YouTube'a yükleditekten sonra bu problemle karşılaşıyorum. Ne yazık ki bir türlü orijinal videodaki kadar kaliteli olmuyor videom youtubeda.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar