Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü YouTube için kalite kaybı olmadan video randeri almak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yk_

Üye
İyi Forumlar,İyi Çalışmalar arkadaşlar.
YouTube için GoPro Hero3 ve Hero7 Black ile aldığım 1080 60fps çekimlerin görüntü kalite kaybını en aza düşürerek hangi seçeneklere dikkat ederek rander almam gerekir?
Görüntü kalitesinden ödün vermeden nasıl bir rander almalıyız?

Ayrıca 'Match Source' işaretli olduğu zaman da görüntü kalitesinde kayıplar oluyor,Bitrate dikkat ediyorum yine rander sonrası bi görüntü kalitesinde kayıp mevcut.

format olarak vp9 kodeki kullan premierde (webM) (render işlemi uzun sürebilir.). yada direk 1080p videonu presets bölümünden yotube 4k olarak render al... ne kadar büyütürsen büyüt youtube kendi formatına ayarlıyor.. eğer sen uyarsan youtubeye oda sana uyuyor işleme yapmıyor videona.. resimdeki yerleri işaretlemeyi unutma

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    21.1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

yk_

Üye
format olarak vp9 kodeki kullan premierde (webM) (render işlemi uzun sürebilir.). yada direk 1080p videonu presets bölümünden yotube 4k olarak render al... ne kadar büyütürsen büyüt youtube kendi formatına ayarlıyor.. eğer sen uyarsan youtubeye işleme yapmıyor videona.. resimdeki yerleri işaretlemeyi unutma
Teşekkür Ederim en kısa sürede bu ayarlar ile rander alacağım

ekrem

Üye
format olarak vp9 kodeki kullan premierde (webM) (render işlemi uzun sürebilir.). yada direk 1080p videonu presets bölümünden yotube 4k olarak render al... ne kadar büyütürsen büyüt youtube kendi formatına ayarlıyor.. eğer sen uyarsan youtubeye işleme yapmıyor videona.. resimdeki yerleri işaretlemeyi unutma
ek olarak görüntünün kare hızına göre de yotube bitrate limitleri oluşturmuş bunlara dikkat etmeni öneririm yadi 4l 60 kare çektiysen çıktı alırken max 60 bitrte çıktı al daha fazlasını alırsadn mustafanın dediği gibi youtube onu 60 bitrate için tekrar işli buda kalite kaybına yol açıyor.

yk_

Üye
ek olarak görüntünün kare hızına göre de yotube bitrate limitleri oluşturmuş bunlara dikkat etmeni öneririm yadi 4l 60 kare çektiysen çıktı alırken max 60 bitrte çıktı al daha fazlasını alırsadn mustafanın dediği gibi youtube onu 60 bitrate için tekrar işli buda kalite kaybına yol açıyor.
1080 60fps Full HD için manuel olarak kendim 16 bitrate yapıyorum,sanırım hem çıktı boyutu için ideal hemde görüntü kalitesi için

Neco

Moderatör
Moderatör
daha belirtilen ayarları kullanarak tam anlamıyla bi rander alıp upload yapamadığım için çözümlendi olarak işaretlemedim ama yinede işaretlenebilir tabikide
yok konuyu yorumlara kapatacaktım o yüzden sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar