Merhaba arkadaşlar herkese iyi formlar. Bir youtube kanalı işi buldum.
İşi konuştuğum kişiler Youtube da kanalar açıp bunları yüzünü göstermeden para kazanır duruma getiren kişiler.
Yeni bir kanal projeleri varmış ancak artık yetişemedikleri için editör arıyorlar.
Ancak şartları beni düşündürdü. İstedikleri şekilde 20 dakikalık videolar yapacağım.
Duruma göre günde 1 veya 2 günde 1 video olacak. Benim kararıma bıraktılar.
Ardından da kanalın para kazanması açıldığı zaman kanala gelen gelir 3 e bölünecek (onlar 2 kişi)
ve oradan ben kazancımı elde etmiş olacağım.
Konsept ingilizce içerik ve dolar ile kazanılıyor. Örnek kanalın 4k dolar kazancı var tahmini.
Muhtemelen para kazanmasını açarlar ancak o süreye kadar herhangi bir gelir elde edemem.
Sizce bu riski almaya değer mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Not : işsizim ve öğrenciyim. Düzenli bir bilgisayar işi arayışım var.
İşi konuştuğum kişiler Youtube da kanalar açıp bunları yüzünü göstermeden para kazanır duruma getiren kişiler.
Yeni bir kanal projeleri varmış ancak artık yetişemedikleri için editör arıyorlar.
Ancak şartları beni düşündürdü. İstedikleri şekilde 20 dakikalık videolar yapacağım.
Duruma göre günde 1 veya 2 günde 1 video olacak. Benim kararıma bıraktılar.
Ardından da kanalın para kazanması açıldığı zaman kanala gelen gelir 3 e bölünecek (onlar 2 kişi)
ve oradan ben kazancımı elde etmiş olacağım.
Konsept ingilizce içerik ve dolar ile kazanılıyor. Örnek kanalın 4k dolar kazancı var tahmini.
Muhtemelen para kazanmasını açarlar ancak o süreye kadar herhangi bir gelir elde edemem.
Sizce bu riski almaya değer mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Not : işsizim ve öğrenciyim. Düzenli bir bilgisayar işi arayışım var.