Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube Kanalım Hakkındaki Dürüst Eleştiri ve Yorumlarınızı Bekliyorum

brnvlts84

Üye
İyi günler cümleten, Yks, kpss gibi sınav öğrencilerine yönelik videolar hazırlıyorum. PDR öğrencisiyim tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Kanal linki:

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
İyi günler cümleten, Yks, kpss gibi sınav öğrencilerine yönelik videolar hazırlıyorum. PDR öğrencisiyim tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Kanal linki:
Kanalın güzel 8/10 ancak önerilmen için biraz süreye ihtiyacın var,mümkünse Youtube'ye reklam ver,değilse Youtube'de ders kanallarının altına ''Bende ders videoları çekiyorum kanalıma bakabilirsiniz''gibi şeyler yaz.

brnvlts84

Üye
Kanalın güzel 8/10 ancak önerilmen için biraz süreye ihtiyacın var,mümkünse Youtube'ye reklam ver,değilse Youtube'de ders kanallarının altına ''Bende ders videoları çekiyorum kanalıma bakabilirsiniz''gibi şeyler yaz.
Teşekkür ederim, abone sayım ve video sayım artığı taktirde önümüzdeki aylarda reklam vermeyi düşünüyorum. Kanal kurulalı daha 1 ay bile olmadı :D.

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Teşekkür ederim, abone sayım ve video sayım artığı taktirde önümüzdeki aylarda reklam vermeyi düşünüyorum. Kanal kurulalı daha 1 ay bile olmadı :D.
Evet,işte bu yüzden eğitim kanallarında yapılan tutmuş yorumların altına ''Kanalıma bakar mısınız/Eğitim videoları çekiyorum kanalıma bakar mısınız ?'' gibi yorumlar yaparak kanalını tanıtabilirsin.

brnvlts84

Üye
Evet,işte bu yüzden eğitim kanallarında yapılan tutmuş yorumların altına ''Kanalıma bakar mısınız/Eğitim videoları çekiyorum kanalıma bakar mısınız ?'' gibi yorumlar yaparak kanalını tanıtabilirsin.
Bu tarz uygulamaların bence organik bir kitle için yararlı olmaz. İnsta ve Youtube sayfalarına reklam vermek daha iyi olur kendi açımdan diye düşünüyorum.

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Bu tarz uygulamaların bence organik bir kitle için yararlı olmaz. İnsta ve Youtube sayfalarına reklam vermek daha iyi olur kendi açımdan diye düşünüyorum.
Aslında yararı var ancak Reklam vermek kadar değil,ayrıca bu ücretsiz olduğu için sıkıntı olmaz.

Web sitesi
sites.google.com
Kanal linki:
Abi kanalının içeriği güzel. Banner da güzel ama kapak fotoğraflarına biraz daha bir şeyler ekleyebilirsin. Bide videolarına arka plan müziği ve mesela matemaikle alakalı konuştuğunla ekrana matematik le alakalı şeyler verebilirsin.

brnvlts84

Üye
Abi kanalının içeriği güzel. Banner da güzel ama kapak fotoğraflarına biraz daha bir şeyler ekleyebilirsin. Bide videolarına arka plan müziği ve mesela matemaikle alakalı konuştuğunla ekrana matematik le alakalı şeyler verebilirsin.

Teşekkür ederim öncelikle, oluşturduğum içerik itibariyle amacım kişiyi daha fazla videoda tutmaktan çok bilgi vermek müzik eklemek istemiyorum bu sebepten. İçerik olarak sığ olsa yapılabilir ancak birçok şeyden bahsediyorum. Motivasyon konuşması yaparken etkili olabilir ama :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar