Maverick1337
Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İlk hatam! Gelir elde etmeyi hedeflemedim.
İkinci hatam! Banner, hakkında vs. hiç özenmedim.
Üçüncü hatam! Popüler olmasa ya da olsa bile tek oyunda takılı kaldım.
Dördüncü hatam! Bu aslında hata değil, bu oyun hakkında ezber bozan işler yapmıştım. Cidden özlediğim oyunlar olarak 2. sıradadır, 1. Knight Online bunu da ifşa edeyim =)
Beşinci hatam! Eğlence yerine bilgilendirici videolar yayınladım. Son yayınladığım video için 15 dakika bile uğraşmadım ve o kadar özenerek bezenerek yaptığım videoları geçti. Başlık iyi, olay iyi falan neyse.
Net hata! Kendime saygım var, çizgimi bozmadım, oyunu silene kadar da böyle devam ettim. Bütün bunları da bilerek yaptım. Oyunda bir arkadaşım "artık yeter, sorup durmayın oynayın" dediğinde bir şekilde anlatmak istemiştim bu oyunu ve bu yolu seçtim. Role playing game tarzı karmaşıktır, erişmek çok zordur eğer bu konuda (özellikle upgrade) ilgi duymazsanız.
Ben bu kanalı geliştirebilir miydim?
EVET!
Ben bu kanalı nasıl geliştirip başarı elde edebilirdim, gelir elde edebilirdim onu da anlatayım.
İki tane daha oyun seçerdim kendime; Bunlar Valorant, Fortnite, PUBG veya mobil alanda Mobile Legens, Free Fire vs. olabilirdi. İzleyici daha çok Funny Moments ya da Moments of Madness dediğimiz tarzda videolara yüklenmekte, bu tarzda içerik üretmeye çalışırdım. VE Kesinlikle seslendirme yapmazdım, seslendirme yerine müzik kullanırdım, videoya da çok efekt yapmazdım. Efekt izleyiciyi ve video akışını gelir elde etmeyi hedeflediğiniz videolarda bozar. Ses görüntü ayrımında ya ses ya da görüntüyü ön plana çıkarmak gerek, ses izleyici elde etmek için daha başarılı bir tercihtir. Seslendirme çok mu lazım, kesinlikle seslendirmeyi İngilizce yapardım ve aksanı da fransızca'ya kaydırarak yapardım. Ğ ğ sesi gerçekten insanı cezbeder, bu elementleri kurutana kadar kullanırdım.
Gelelim önerilere;
Öneri bir: Gelir elde etmeyi hedefleyin
Öneri iki: Banner, hakkında, etiketler, video açıklamasına özen gösterin
Öneri üç: Sınırınız olmasın ancak bu işe oyun olarak başlamışsanız oyun olarak devam edin. Algoritma açısından kesin tavsiyedir. Movie Clips ya da Spor seçerseniz işiniz zor, facecam ve yorum kullanmıyorsanız içeriklerinizde bol bol telif sorunu yaşarsınız.
Öneri dört: Dünyayı değiştirmeye çalışacaksanız elinizde çok sağlam veri yoksa bununla uğraşmayın.
Öneri beş: Eğlendirirken eğleniyorsanız doğru işi yapıyorsunuz demektir.
Net öneri: VAZ GEÇMEYİN!
Kanalımı inceler misiniz demekten de vazgeçmeyin bence.