RSTUDIOS
Üye
Merhabalar. Öncelikle Youtube kendi çapımda küçük, büyük film/dizi editleri yapıyorum. Youtube para kazanmayı bir ara açmıştım yaklaşık 1-1,5 sene önce kapandı. Hep aynı sebepten başvurum kabul edilmiyor. "Tekrar kullanılan içerik" diye. Tamam normal şartlarda bu kanalın para kazanması çok az olur bunda hemfikiriz, fakat azda olsa olabilirdi. Benim bunu açma yolum yok mu acaba ? Bilen birileri var mıdır ?
Biraz internette baktım, Açıkla kısımları fazla benzer olmamalı kullanılan etiketler fln. Açıklama kısımları bazı değişiklikler dışında benziyor evet ama etiketlerim benzemiyor.
21 eylül 2020 den 21 şubat 2021 160 TL birikmiş YT de. Benim amacım o parayı çekmek değildi birikmesiydi sonra mart veya şubat 2021 de kapandı mayıs da fln bir süreliğine açtım sonra gene kapandı ve bir daha hiç açılmadı.
Youtube kanalım:
Biraz internette baktım, Açıkla kısımları fazla benzer olmamalı kullanılan etiketler fln. Açıklama kısımları bazı değişiklikler dışında benziyor evet ama etiketlerim benzemiyor.
21 eylül 2020 den 21 şubat 2021 160 TL birikmiş YT de. Benim amacım o parayı çekmek değildi birikmesiydi sonra mart veya şubat 2021 de kapandı mayıs da fln bir süreliğine açtım sonra gene kapandı ve bir daha hiç açılmadı.
Youtube kanalım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.