Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar, youtube shorts paylaştığımızda tiktokdaki gibi kendiliğinden belli bir izlenmeye ulaşır mı yoksa aboneye bağlı bir izlenme mi alır ?
shorts da izlenme almak için ne yapmak gerekli ?
merhabalar, youtube shorts paylaştığımızda tiktokdaki gibi kendiliğinden belli bir izlenmeye ulaşır mı yoksa aboneye bağlı bir izlenme mi alır ?
shorts da izlenme almak için ne yapmak gerekli ?
Reis sana şöyle söyliyim benim bir kanalım var 1 aydır video yüklüyorum 39 abone oldum 1 videomu atınca 1 hafta içersinde 100 izlenme alıyo ben bunun dışında arasıra short atmalik bir kanal açmıştım kanalı açalı 2 gün olmuş bende 4.shorts videomu shortsa attım aradan 3 gün geçti ve video 750 izlendi kanal abone sayısı 7
Reis sana şöyle söyliyim benim bir kanalım var 1 aydır video yüklüyorum 39 abone oldum 1 videomu atınca 1 hafta içersinde 100 izlenme alıyo ben bunun dışında arasıra short atmalik bir kanal açmıştım kanalı açalı 2 gün olmuş bende 4.shorts videomu shortsa attım aradan 3 gün geçti ve video 750 izlendi kanal abone sayısı 7
Daha beta sistem diye algoritması tam oturmamış gördüğüm kadarıyla. 20-30 abonelik bir kanalın video atıp 50 K'ya yakın izlendiğini gördüm ve aynı şekilde 6 K'lık bir kanalın 100 izlendiğini gördüm (bu bahsettikleri tanıdığım kişiler). Yani belli olmuyor daha algoritma oturmamış ama şu anda abone sayısı pek belirleyici bir unsura benzemiyor.