Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

youtube tanıt bölüm konusu

xernetks

Üye
arkadaşlar selam,

yaklaşık 1 aydır youtube içerik üretiyorum ve videolarım neredeyse az izleniyor bazende gercekten çok az izleniyor siz diceksiniz içerik değiş vb alakası yok benden çalan bile oldu onlar benden 10 katı izlendi.

bende düşündüm karar verdim youtube studio tanıt bölümde videomu tanıtmalımıyım? sence bu işe yarar mı?

Web sitesi
www.keremakin.com
kanka ben izlenmedi demiyorum youtube reklam vermeden bahsediyorum
"yaklaşık 1 aydır youtube içerik üretiyorum ve videolarım neredeyse az izleniyor bazende gercekten çok az izleniyor"

Bu yazdiklarindan ben videolarinin izlenmedigini anliyorum.

Söyledigim gibi, videoyu izlemeni tavsiye ederim, ama yine de sen bilirsin. YouTube'un nasil isledigini bilmeden, reklamin pek isine yarayacagini sanmiyorum.

Kolay gelsin.

won't

Üye
bi kanalını falan atsaydın nerden bilelim ne yapıp ne yapmaadığını

aliya

Üye
arkadaşlar selam,

yaklaşık 1 aydır youtube içerik üretiyorum ve videolarım neredeyse az izleniyor bazende gercekten çok az izleniyor siz diceksiniz içerik değiş vb alakası yok benden çalan bile oldu onlar benden 10 katı izlendi.

bende düşündüm karar verdim youtube studio tanıt bölümde videomu tanıtmalımıyım? sence bu işe yarar mı?
Daha önce çokca kez videoya reklam çıkmış biri olarak; yeni izleyici sayını anlık olarak reklamla arttırabiliyorsun ama içeriklerine bağlı olarak kanalında izleyiciyi tutma veya tutamama ihtimalin var. Kanal linkini atarsan sevinirim...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar