Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru YouTube vergilendirme yardım!

1. Ben YouTube’dan yeni para kazanmaya başladığım zaman aylık kazancım 300 olarak başladı ve yavaş yavaş artarak 700 tlye kadar çıkmıştı. Sizde bilirsinizki bu ücretlerle muhasebe ücretlerini bile karşılayamam ee vergi vermezsemde vergi borcu devreye giriyor yani bu civarlarda düşük gelirlerde para kazanıyorsak vergilendirme işlemi nasıl olmalı ?

2. İlerleyen zamanda şahıs şirketi açtığımızda bağkuru yatırmaz isek neolur?

2. Şahıs şirketi kurduğumuzda Bağkur yatırmamız gerekiyor. Babam işi nedeniyle her ay bağkurunu düzenli olarak yatırıyor onun adına şahıs şirketi açtığımda extradan Bağkur yatırmamıza gerek varmı ?

Kennedy

Moderatör
Moderatör
1. Ben YouTube’dan yeni para kazanmaya başladığım zaman aylık kazancım 300 olarak başladı ve yavaş yavaş artarak 700 tlye kadar çıkmıştı. Sizde bilirsinizki bu ücretlerle muhasebe ücretlerini bile karşılayamam ee vergi vermezsemde vergi borcu devreye giriyor yani bu civarlarda düşük gelirlerde para kazanıyorsak vergilendirme işlemi nasıl olmalı ?

2. Şahıs şirketi kurduğumuzda Bağkur yatırmamız gerekiyor. Babam işi nedeniyle her ay bağkurunu düzenli olarak yatırıyor onun adına şahıs şirketi açtığımda extradan Bağkur yatırmamıza gerek varmı ?
şahıs şirketi açtığın zaman bağkur ücretini 1 sene boyunca devlet karşılayacak, babanın adına şirket açarsan söylediğim şey geçerli değil, dersen ki o zaten sürekli yatırıyor ve yatıracak tabii ki öyle de yapabilirsin ama senin kendine ait bir başlangıcın vs olmayacak. benim fikrim bunların tamamını karşılayabileceğin ve elinde sana da yeterli miktarda kalacak duruma gelmeden şirket açmaman.

Yeni bir sistem var artık şirket açmana gerek yok bir bankacıyla görüş bir banka hesabı belirliyorsun nasıl oluyor bilmiyorum abim yapıyor twitch'ten ve youtubeden getiri sağlıyor o banka hesabına adsens gelirleri yatınca otomatik olarak devlet %15 kesiyor...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar