Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

YouTube videolarıma istemsiz bir şekilde yorum ve yaş kısıtlaması getiriyor? Neden?

Web sitesi
sites.google.com
Kanalıma bir ay önce başladım ve YouTuberların işine yarayan şeyleri nasıl ücretsiz bir şekilde yapabileceklerini gösteriyorum. Ama son videolarımda YouTube videolarıma ben istemeden yorum ve yaş kısıtlaması getiriyor. Ve bunu değiştiremiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
KANALIM;

Web sitesi
www.youtube.com

Yorumların devre dışı bırakılma nedenini öğrenme​

Videolarda yorumlar, şu sebeplerle devre dışı bırakılabilir:
  • Video sahibi, "Yorumları devre dışı bırak" ayarını seçmiş olabilir.
  • YouTube, güvenlik önlemleri (küçük yaştaki kullanıcıları koruma gibi) almak için bazı videolarda yorumları devre dışı bırakmış olabilir.
  • Kanalın veya videonun kitlesi "çocuklara özel" olarak ayarlanmış olabilir.
  • Siz veya sistem yöneticiniz Kısıtlı Mod'u etkinleştirmiş olabilirsiniz. .
  • Otomatik olarak oluşturulan Resimli Müzik Videolarında yorumlar devre dışı bırakıldı. .

Yorumların küçük yaştaki kullanıcıları korumak amacıyla devre dışı bırakılması​

Bazı videolardaki yorumlar, güvenlik önlemleri ( ) almak için YouTube tarafından devre dışı bırakılmış olabilir. Yorumların hem içerik üreticiler hem de izleyiciler için önemli olduğunu biliyoruz ancak küçük yaştaki kullanıcıların güvenliği de bizim için oldukça önemli. Bu uygulamanın nedeni, içeriğin kurallarımızı ihlal etmesi değildir.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar