Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube videolarımın kalitesini düşürüyor!

ynsemreoz

Üye
Merhaba herkese. Ben oyun videosu çekmekteyim kardeşlerim. Haliyle ayrıntılar biraz fazla. Videoyu editleyip render aldıktan sonra videoyu izliyorum. Gerçekten videom göze hitap edecek derecede güzel görünüyor. Çok net ve piksellenme vs. yok, harika. Fakat bu videomu youtubeye yüklediğimde üstelik 4k render alıyorum yani vp09 codec'li video olmasına rağmen video benim renderdan sonra izlediğim kadar net olmuyor. Piksellenmeler yaşanıyor. 4k sanki 1080p gibi görünüyor. 1080p açınca 720p gibi gözüküyor. Bu sorun youtube kaynaklı mıdır yoksa çözümü var mı? İyi günler.

umidim1981

Üye
Youtube video yükledikten sonra hemen HD görüntü olmaz yani önce SD olarak yükler SD yayınlayabilirsin daha sonra bir kaç saat sonra hd sürüme günceller bu birincisi
ikincisi internet bağlantın düşükse pixeller çok kötü gösterir yani 240 p olarak ayarlanmış olabilir tabiki bunlar olasılık.

ynsemreoz

Üye
Youtube video yükledikten sonra hemen HD görüntü olmaz yani önce SD olarak yükler SD yayınlayabilirsin daha sonra bir kaç saat sonra hd sürüme günceller bu birincisi
ikincisi internet bağlantın düşükse pixeller çok kötü gösterir yani 240 p olarak ayarlanmış olabilir tabiki bunlar olasılık.
Abi cevabın için teşekkür ederim. Fakat bu söylediklerini biliyorum. Videom 4k ya kadar işlendi. Asli sorunum şu: Ben yüklediğim videoyu 4k açıyorum fakat videonun orijinalindeki kadar net değil ve beni tatmin etmiyor. Renderdan sonra videomu izlediğimde her şey çok net ve güzel. Yani sorun youtube'a yükleyince oluyor. Orijinal videodaki kadar ayrıntılar net gösterilemiyor youtubeda. Bu da canımı sıktı. :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar