Yükledim ama nasıl kurucağımı bilmiyorum yada nasıl kullanıcağımı yardımcı olabilecek var mı ?
C Casette Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 2 28 Mar 2021 #11 Yükledim ama nasıl kurucağımı bilmiyorum yada nasıl kullanıcağımı yardımcı olabilecek var mı ?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 28 Mar 2021 #12 Casette' Alıntı: Yükledim ama nasıl kurucağımı bilmiyorum yada nasıl kullanıcağımı yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla ... hangi programda açmak istiyorsun?
Casette' Alıntı: Yükledim ama nasıl kurucağımı bilmiyorum yada nasıl kullanıcağımı yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla ... hangi programda açmak istiyorsun?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 29 Mar 2021 #15 ZaferKahanYT' Alıntı: after efectte nasıl kulanırım Genişletmek için tıkla ... motion factory ile açabilirsin after da
ZaferKahanYT' Alıntı: after efectte nasıl kulanırım Genişletmek için tıkla ... motion factory ile açabilirsin after da
Ad1L_ Moderatör Moderatör Katılım 29 Mar 2021 Mesajlar 129 29 Mar 2021 #18 NECO' Alıntı: HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK PACK . YOUTUBER YADA YAYINCILARIN VİDEOLARINI EDİTLERKEN KULLANABİLECEĞİNİZ MÜTHİŞ BİR OVERLAY VE PREMİERE PRO PACKİ. @Yahya Kağan Bektaş KANKAMLA BERABER PAYLAŞMAK İSTEDİK. UMARIM HOŞUNUZA GİDER. BOL KAZANÇLAR. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. VİRÜS TARAMASI YAPILMIŞTIR. GÜVENLE İNDİREBİLİRSİNİZ ÖRNEK FOTOĞRAFLAR: Ekli dosyayı görüntüle 846Ekli dosyayı görüntüle 847Ekli dosyayı görüntüle 848Ekli dosyayı görüntüle 849Ekli dosyayı görüntüle 850Ekli dosyayı görüntüle 851Ekli dosyayı görüntüle 852Ekli dosyayı görüntüle 853Ekli dosyayı görüntüle 854Ekli dosyayı görüntüle 855 Genişletmek için tıkla ... Premiere Proda Nasil Acabilirim Acaba ?
NECO' Alıntı: HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK PACK . YOUTUBER YADA YAYINCILARIN VİDEOLARINI EDİTLERKEN KULLANABİLECEĞİNİZ MÜTHİŞ BİR OVERLAY VE PREMİERE PRO PACKİ. @Yahya Kağan Bektaş KANKAMLA BERABER PAYLAŞMAK İSTEDİK. UMARIM HOŞUNUZA GİDER. BOL KAZANÇLAR. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. VİRÜS TARAMASI YAPILMIŞTIR. GÜVENLE İNDİREBİLİRSİNİZ ÖRNEK FOTOĞRAFLAR: Ekli dosyayı görüntüle 846Ekli dosyayı görüntüle 847Ekli dosyayı görüntüle 848Ekli dosyayı görüntüle 849Ekli dosyayı görüntüle 850Ekli dosyayı görüntüle 851Ekli dosyayı görüntüle 852Ekli dosyayı görüntüle 853Ekli dosyayı görüntüle 854Ekli dosyayı görüntüle 855 Genişletmek için tıkla ... Premiere Proda Nasil Acabilirim Acaba ?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 29 Mar 2021 #19 Ad1L_' Alıntı: Premiere Proda Nasil Acabilirim Acaba ? Genişletmek için tıkla ... windows + r / %appdata% / Adobe / Common / Motion graphics templates ten o klasörü buraya kopyalıyoruz
Ad1L_' Alıntı: Premiere Proda Nasil Acabilirim Acaba ? Genişletmek için tıkla ... windows + r / %appdata% / Adobe / Common / Motion graphics templates ten o klasörü buraya kopyalıyoruz
Ad1L_ Moderatör Moderatör Katılım 29 Mar 2021 Mesajlar 129 29 Mar 2021 #20 GirayBarış123' Alıntı: windows + r / %appdata% / Adobe / Common / Motion graphics templates ten o klasörü buraya kopyalıyoruz Genişletmek için tıkla ... Cok sagol,iyi aksamlar
GirayBarış123' Alıntı: windows + r / %appdata% / Adobe / Common / Motion graphics templates ten o klasörü buraya kopyalıyoruz Genişletmek için tıkla ... Cok sagol,iyi aksamlar