Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni profil mesajları

Selam arkadaşlar. Benim Youtube kanalım. :)

Şimdilik sadece oyun videoları çekiyorum. Yeterli ekipmanım olmadığı videolara seslendirme yapmıyorum. Kanalda genellikle Game Jam oyunları ya da indie oyunların videoları yer alıyor. Ayrıca şuanda SAÜ Resim ana sanat dalında yüksek lisans yapıyorum. Hoşçakalın! :)

Ekli dosyalar

  • PP.jpg
    PP.jpg
    269.9 KB · Görüntüleme: 1
selamlar mobile oyuna vuruş editi yapcağım ama bir edit yapacağım dosya yok nsl indirebilrim
K
kursatbaysal98
bunu izlemem yeterli olucaktır diye düşünüyorum tüm detayları ile
Merhaba After Effects Motion Bro Face Tools satın aldım ve face swap işlemi yapıyorum fakat örnek videodaki gibi olmuyor edit oldugu cok belli kalıyor ne önerirsiniz
Merhabalar abi seni uzun zamandır izliyorum yeni çıkartmış olduğun paketi satın aldım. MacBook Pro kullanıyorum fakat geçiş etekleri macOS ile uyumlu değil galiba kullanamıyorum destek olur musun?
Merhaba reis, paketlerini yeni indirdim eline sağlık. Elinde başka kesit paketi var mı?
Öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim. Dersler konusundaki katkılarınız için teşekkür ederim. sizler gibi değerli gençlere bu Vatanın ihtiyacı var.

Ekli dosyalar

  • NihatOnal.pdf
    224.4 KB · Görüntüleme: 2
N
NihatOnal
55 yaşında emekliyim. Oğlumun da Müzik ile uğraşması nedeniyle evde derslerinize yeni başlayarak takip etmekteyim. müziğe göre bas efektleri ya da benzer konulardaki menülere ek te olduğu gibi ulaşamama nedenlerimiz; Fotoğraf, video, metin gibi konuları eksik seçtiğimizden kaynaklı olabilir mi?
merhaba ben projemde 1986 yılından 2023 yılına kadar tarihlerin hızla akmasını istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
K
kursatbaysal98
Marklamalar yaparak videolarını auto-frame ile bir düzene koyabilirsin bu sayede yıllarda hızlaca akıp gidecektir.
Merhaba arkadaşlar instagram içerik üretmek için premiere proyu öğrendim az buçuk şu an hala kendimi geliştirme aşamasındayım fakat cihazım yok premiere pro sadece laptop ve ya masaüstü bilgisayarlarda mı açılıyor bir tablette iPad’de açılır mı açılırsa hangisinde açılmazsa bana uygun ve kibar bir laptop önerebilir misiniz forumda yeniyim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar