Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni profil mesajları

Merhaba arkadaşlar instagram içerik üretmek için premiere proyu öğrendim az buçuk şu an hala kendimi geliştirme aşamasındayım fakat cihazım yok premiere pro sadece laptop ve ya masaüstü bilgisayarlarda mı açılıyor bir tablette iPad’de açılır mı açılırsa hangisinde açılmazsa bana uygun ve kibar bir laptop önerebilir misiniz forumda yeniyim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba sizi severek takip ediyoruz az önce yeni aldığım bilgisayara Adobe Premier yükledim mistir horse ücrestsiz geçiş efekti olan videonuzu izledim indirip yükledim ama windowdaki menüde göremedim ve bunun dışında başka pluygin nasıl yükleriz ve nasıl kurarız yardımcı olur musunuz
Merhaba, Apple Mac Mini M1 almayı düşünüyorum ram'i ve ssd'si yetmeyecek gibi geliyor ama hiç mac kullanmadım sizce alınır mı ve parasına değer mi?
Merhaba ben vektörel profil fotoğrafı çizimi yaparken, hard mixi seçtiğimde yalnızca objenin kendisine etki ediyor, beyaz arkaplana etkisi olmuyor. Yardımcı olur musunuz ?

Ekli dosyalar

  • hard mix.png
    hard mix.png
    225.2 KB · Görüntüleme: 25

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar