abdulselamt47 7 Şub 2022 Kötü ama iyi olmaya çalışan, sıradan ama hiç sıradan olmayan, yalnızlığı seven ama asla yalnız olamayan bir insan.
Kötü ama iyi olmaya çalışan, sıradan ama hiç sıradan olmayan, yalnızlığı seven ama asla yalnız olamayan bir insan.
DaffyGraphic Akdeniz DaffyGraphic, Akdeniz adlı kullanıcının profilinde yazdı. 24 Ocak 2022 Dostum birşey merak ettim, yaşın kaç ?
B B BasitEditör 14 Ara 2021 Extensions Kısmı acılmamakta eklenti yükledim sorunu gidermeme yardımcı olurmusunuz? Ekli dosyalar Ekran Görüntüsü (10).png 534.1 KB · Görüntüleme: 7
DaffyGraphic Vague DaffyGraphic, Vague adlı kullanıcının profilinde yazdı. 29 Kas 2021 MaşAllah hocam, konulara cevap veriyorsunuz, bildirim doldu : D
S S SolidSnake 27 Kas 2021 Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Kanalıma abone olabilirsiniz
MZR Code YouTube 23 Kas 2021 YouTube: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Instagram: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Discord: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Twitter: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
YouTube: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Instagram: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Discord: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Twitter: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.