Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
laptop kullanıyorum adobe premiere pro öğrenmeye başladım ama 8 gb ramim var 3 efeckten sonrasını kaldırmıyor görüntü ayarını 1/4 de kullanıyorum o da çok kalitesiz geliyor ne yapmam gerek
premier için yeterli aslında fakat after effects için bilgim yok, en ıyı pc lerde bıle sorun cıkarttıgı oluyor, aslında bılgısayarının premıerde kasmaması lazım fakat wındows 10 kullanıyorsan 8 gb ram yetmıyor olabılır , hem sısteme hem uygulamaya yetmıyordur muhtamelen
laptop kullanıyorum adobe premiere pro öğrenmeye başladım ama 8 gb ramim var 3 efeckten sonrasını kaldırmıyor görüntü ayarını 1/4 de kullanıyorum o da çok kalitesiz geliyor ne yapmam gerek
4 yıldır vegas kullandım fakat bana sağladığı imkanlar hiç yeterli deildi vegasın neredeyse herşeyini biliyorum ama bir premiereden yapılan editi yapamıyorum vegas malesef kullanmam daha