zosujji
Üye
2. Hesabın içeriğini after effectsten üretiyorum. Textleri yazmak yorucu oluyordu, script ile otomatik olarak artık excelden çekiyorum yazıyı. Fotoğrafı çekmeyi bulamadım sadece onu elle yapıyorum diğerlerini kompozisyon kompozisyon gezmek yerine böyle daha rahat oldu. Tek bir videoyu araştırmalar haricinde renderidir osudur busudur yapım sürem 1 1:30 saat oluyor. Öbür türlü 2:30 saat uğraşıyordum.
Müzik hesabının görüntülenmeleri artmaya başladı, her videonun altına altyazı koyuyorum çünkü aratmalarda altyazı seçeneğinden de insan geliyor. Thanks for listening gibi bir şeyler zırvalıyorum, zaten bilinmedik şarkıları yaptığım için öyle bir anda patlama falan yaşayacağımı zannetmiyorum. Bu yıl sonuna kadar 500 şarkı atmayı düşünüyorum zaten bugün dynmk'nın bile sayfasında 1000? 1500? müzik vardır. 1m abonesi var.
Keyword araştırması için. İlk başta yapmıştım fakat çok fazla keyword ekleyince o kadar çok etkileşim çekmiyorsunuz.
bu şarkı için
bunlar, kendime yeni bir tür yaratmaya çalıştığım için slowed+reverb+spedup şeklinde keywordler koyuyorum. Marka oluşturunca büyümek daha kolay olacaktır.
Şu anda kullandığım programlar:
adobe audition - slowed+reverb+spedup buradan yapıyorum
adobe after effects - 2. kanal templatesini buradan düzenliyorum
davinci resolve - müzik video renderde bunu kullanıyorum
handbrake - boyutu mu işlevi mi derseniz boyutu derim
Tableu öğreniyorum ayrca adobe after effectste data scripting öğreniyorum.
Müzik hesabının görüntülenmeleri artmaya başladı, her videonun altına altyazı koyuyorum çünkü aratmalarda altyazı seçeneğinden de insan geliyor. Thanks for listening gibi bir şeyler zırvalıyorum, zaten bilinmedik şarkıları yaptığım için öyle bir anda patlama falan yaşayacağımı zannetmiyorum. Bu yıl sonuna kadar 500 şarkı atmayı düşünüyorum zaten bugün dynmk'nın bile sayfasında 1000? 1500? müzik vardır. 1m abonesi var.
Keyword araştırması için. İlk başta yapmıştım fakat çok fazla keyword ekleyince o kadar çok etkileşim çekmiyorsunuz.
bu şarkı için
bunlar, kendime yeni bir tür yaratmaya çalıştığım için slowed+reverb+spedup şeklinde keywordler koyuyorum. Marka oluşturunca büyümek daha kolay olacaktır.
Şu anda kullandığım programlar:
adobe audition - slowed+reverb+spedup buradan yapıyorum
adobe after effects - 2. kanal templatesini buradan düzenliyorum
davinci resolve - müzik video renderde bunu kullanıyorum
handbrake - boyutu mu işlevi mi derseniz boyutu derim
Tableu öğreniyorum ayrca adobe after effectste data scripting öğreniyorum.