Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

0'dan 100.000'e youtube hesabı kasmak

zosujji

Üye
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
45
2. Hesabın içeriğini after effectsten üretiyorum. Textleri yazmak yorucu oluyordu, script ile otomatik olarak artık excelden çekiyorum yazıyı. Fotoğrafı çekmeyi bulamadım sadece onu elle yapıyorum diğerlerini kompozisyon kompozisyon gezmek yerine böyle daha rahat oldu. Tek bir videoyu araştırmalar haricinde renderidir osudur busudur yapım sürem 1 1:30 saat oluyor. Öbür türlü 2:30 saat uğraşıyordum.

Müzik hesabının görüntülenmeleri artmaya başladı, her videonun altına altyazı koyuyorum çünkü aratmalarda altyazı seçeneğinden de insan geliyor. Thanks for listening gibi bir şeyler zırvalıyorum, zaten bilinmedik şarkıları yaptığım için öyle bir anda patlama falan yaşayacağımı zannetmiyorum. Bu yıl sonuna kadar 500 şarkı atmayı düşünüyorum zaten bugün dynmk'nın bile sayfasında 1000? 1500? müzik vardır. 1m abonesi var.

Keyword araştırması için. İlk başta yapmıştım fakat çok fazla keyword ekleyince o kadar çok etkileşim çekmiyorsunuz.

bu şarkı için

1.PNG


bunlar, kendime yeni bir tür yaratmaya çalıştığım için slowed+reverb+spedup şeklinde keywordler koyuyorum. Marka oluşturunca büyümek daha kolay olacaktır.

Şu anda kullandığım programlar:

adobe audition - slowed+reverb+spedup buradan yapıyorum
adobe after effects - 2. kanal templatesini buradan düzenliyorum
davinci resolve - müzik video renderde bunu kullanıyorum
handbrake - boyutu mu işlevi mi derseniz boyutu derim


Tableu öğreniyorum ayrca adobe after effectste data scripting öğreniyorum.
 

zosujji

Üye
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
45
2. kanalın konsepti aynı ama templateyi çoook değiştirdim. Artık paylaşabilirim sanırım.


Template otomatikleştirildi, dataları direkt olarak excel'de csv haline getirip 2-3 saatlik işi 30 dakikada yapıyorum. Template 40 saatimi aldı fakat sonunda bitti. Youtube hesabı organik olarak güzel öne çıkıyor, bu hesapta telifsiz globale oynayacağım için rahatım. Araştırdım youtubede aynı şekilde video hazırlayan çok az kişi var. Zaten milyon takipçiye ulaşmak hedefim değil (ama neden olmasın) 100.000 abone yeterli gelecektir bana. Bilgisayarımı iyileştirmem için gereken parayı çıkartırsam leptobun bozulma korkusundan kurtulacağım. Daha uzun süreli videolar hazırlayabileceğim.
 

zosujji

Üye
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
45
Selam, instagram hesabı vardı elimde onu da kasmaya başladım 1. sayfanın konseptiyle aynı hatta ismi bile çok iyi. Direkt olarak ilk sırada çıkıyor diyebiliriz. Onunla birlikte görüntülenmem sabit şu an 150 oldu. 2. sayfada etkileşim almıyorum yaklaşık 10 video yükledim. Zaten beklediğim bir şeydi, hedefim sadece fazla video atmak eninde sonunda görüntülenme alAcaktır, takipçi de gelecektir. Keywordleri 2023 2022 gibi ya da yakın zamanda çıkacak şeklinde yapıyorum. Genele oynamak şu anda hedefim değildi.. Ama genele oynamak daha hızlı büyütür diye düşündüğüm için konsepti direkt genele çektim. Neyse, "Şu oyuna/mangaya/animeye/konuya/ benzeyen" şeklinde paylaşımlara biraz zaman geçtikten sonra başlamak istiyorum. Çünkü sayfa çok yeni ve ne kadar SEO'yu zorlarsam zorlayayaım üst sıraya yerleşmiyor zaman alması gerekiyor.

Açıkçası şu anda taktiğim algoritmanın sınırlarını zorlamak, altyazı, vr 360, lyrics, şarkı sözlerinin bir kısmını başlığa yazmak, ilgi çekici thumbnailler(?)-bunu geliştireceğim templateyi hazırlıyorum-.

Bir yandan da 8'de işe gidiyorum 6'da 7'de geliyorum. Bakalım işin sonu ne olacak, fakat momentum yakaladığım anda para kazanırsam bu işten bütün parayı reklama gömeceğim. 1. Sayfa tutarsa gereklişeylerle iletişime geçip güzel işbirlikleri yapmak istiyorum. Zaten ilgimin alakamın olduğu bir alan.
 

zosujji

Üye
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
45
Pek fazla youtubeyle uğraşamadım bu sıra web site projesiyle uğraştım. Müzik kanalında 3-4 gönderi keşfetten az az gösterim almaya başladı 150 olan gösterim 350'ye çıktı. Şimdi " -- oynarken dinlenecek şarkılar" başlığı altında video paylaşmaya başladım. Ne kadar ilk gösterim alırsa profil o kadar öne çıkacaktır. O kadar izlenme alacaktır. Tabi ki ilk sıraya şu anda direkt olarak bir videonun düşmesi imkansız. 2. kanala benzer videoları 3 kanalda birlikte paylaştırıyorum bir tanesi yeni bir kanal için ve shorts olmayan bir video için iyi izlenme alıyor - 1 haftada 60-70 falan 0 takipçisi var-

Yaptıklarım:

Instagram üzerinde paylaştığım videolara özel olarak kanal açtım. Mesela örnek veriyorum valorantla ilgili editler mi hazırlıyorsunuz? Sadece video paylaşarak büyümeyi bekleyemezsiniz. Birilerinin sizi izlemesi videonuzu yukarılara taşıyacaktır. Ve iyi keywordsler taglar kullanmalısınız ki birden fazla keywordste öne çıkın.

Örnek veriyorum

VALORANT EN İYİ VURUŞLAR [HAYRAN KALACAKSINIZ!]

Thumbnaili hazırladınız falan filan, keywordslerinize sadece valorant, valorant oyun, valorant eğitici falan filan bağımsız bir taslak kullanırsanız pek işe yaramaz.

valorant, valorant en iyi vuruşlar, en iyi vuruşlar, valorant en iyi clutchlar gibi olayla benzer keywordsler kullanmanız gerek

Gerisi zaman arkadaşlar çok çok başlangıçta uzun videolar atmanız gerek yok kısa videolar yapmaya bakın kendinizi yormayın. En az 50 video olsun hesabınızda ondan sonra kaliteli içeriklere geçin.
 

zosujji

Üye
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
45
İzlenmeleri iki katına çıkarttım, abone yavaş yavaş gelmeye başladı şu anda 23 abonede hesap, artı olarak hiçbir şey yapmıyorum. Sadece müzik videolarını koyup SEO'suyla oynuyorum. Müzik sayfası olduğu için kitlesi pek önemli değil.

Son video:


Analiz:

iki katı.PNG
 

zosujji

Üye
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
45
Sayfa oldukça iyi ilerliyor. Son yazımdan bu yana 2 hafta geçti fakat büyüme gözle görülür halde. Youtube içerisinde bütün videolarım önerilerden izlenme alıyor, aratmadan değil. Aratmaya girmek zaten zor bunun farkındayım şu andaki trendi kaybetmemek için günlük video atıyorum.

Son video:

1222.PNG
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar