Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk defa fotoğraf makinesi alacağım. İkinci el alacağım çünkü sıfır alacak kadar bütçem yok. Daha çok video için bir makine almak istiyorum. Tercihim minimum 1080P 60 FPS çekebilen bir makine. Bütçem 7000-8000 TL civarı.
Merhaba ilk defa bir fotoğraf makinesi kullanacağın için arayüzü kolay ve kullanışlı olmasını seçmeni tavsiye ederim. Fujifilm ve sony bu konularda sade ve istediğini elde etmek konusunda bir numaralar. Önceliğin video çekmek ise Fujifilm için xt-200 veya bulabilirsen xt-100 yok eğer önceliğin fotoğraf çekmekse xt-1 tavsiye ederim. Özellikleri ve kullanımı konusunda seni tatmin edecek makineler.
bu dediklerimiz de bütçene yakın, hatta 7 8bin civarına bulunabiliyor. senin dediğin fotoğraf ağırlıklı bir makina. video çekimlerinde işin biraz zor olacaktır.
Fikir değiştirip şimdilik daha ucuz bir cihaz almaya karar verdim. Canon EOS 600D 18-55 lens ile birlikte 4750 TL'ye satan bir yer buldum. 9K shutterda. 1080P 60 FPS video çekimi de yapabiliyor. Sizce alınır mı 4750 TL'ye? 1 yıl da mağaza garanti veriyor.