Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru 2. El Fotoğraf Makinesi Önerisi

omfg34

Üye
İlk defa fotoğraf makinesi alacağım. İkinci el alacağım çünkü sıfır alacak kadar bütçem yok. Daha çok video için bir makine almak istiyorum. Tercihim minimum 1080P 60 FPS çekebilen bir makine. Bütçem 7000-8000 TL civarı.

erayy

Üye
Merhaba ilk defa bir fotoğraf makinesi kullanacağın için arayüzü kolay ve kullanışlı olmasını seçmeni tavsiye ederim. Fujifilm ve sony bu konularda sade ve istediğini elde etmek konusunda bir numaralar. Önceliğin video çekmek ise Fujifilm için xt-200 veya bulabilirsen xt-100 yok eğer önceliğin fotoğraf çekmekse xt-1 tavsiye ederim. Özellikleri ve kullanımı konusunda seni tatmin edecek makineler.

omfg34

Üye
Öneriler için teşekkür ederim ama o makinelere verecek bütçem şu anlık yok maalesef.

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
bu dediklerimiz de bütçene yakın, hatta 7 8bin civarına bulunabiliyor. senin dediğin fotoğraf ağırlıklı bir makina. video çekimlerinde işin biraz zor olacaktır.

omfg34

Üye
Fikir değiştirip şimdilik daha ucuz bir cihaz almaya karar verdim. Canon EOS 600D 18-55 lens ile birlikte 4750 TL'ye satan bir yer buldum. 9K shutterda. 1080P 60 FPS video çekimi de yapabiliyor. Sizce alınır mı 4750 TL'ye? 1 yıl da mağaza garanti veriyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar