Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru abi öneri istiyorum

NeArarsan

Üye
BEN BİR SÜRÜ PACK İNDİRDİM EN FAZLA KAÇ PACK İNDİRMRMİ TAVSİYE EDERSİNİZ ÇÜNKÜ BEN 5-6 TANE İNDİRDİM. YER ALMASIN DİYE SORDUM?

8GB RAM 256 GB SSD İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ3
pack indir ama çok fazla indirme mesela 10 tane indirirsen karışır zaten hepside işine yaramaz aslında birkaç tane daha indir bırak, güzel bir paket olursa, beğenirsen indir senin kararın, pack'i kullanmadıkça bilgisayar kasmaz diye düşünüyorum

NeArarsan

Üye
pack indir ama çok fazla indirme mesela 10 tane indirirsen karışır zaten hepside işine yaramaz aslında birkaç tane daha indir bırak, güzel bir paket olursa, beğenirsen indir senin kararın, pack'i kullanmadıkça bilgisayar kasmaz diye düşünüyorum
TAMAMDIR TEŞEKKÜRLER GİRAY

NeArarsan

Üye
AMA BİR SORUN VAR GLİTCH LERDE ÇOK KASIYOR EFKT HİÇ GÖRÜNMÜYÖR.

AMA BİR SORUN VAR GLİTCH LERDE ÇOK KASIYOR EFKT HİÇ GÖRÜNMÜYÖR.
premiere açıkken başka programları kapat, kasabilir çünkü bilgisayar özelliklerim çok mükemmel değil, proxy özelliğini kullanabilirsin youtube'de videoları var Onur abininde videosu var (
)

MESELA 2500 LÜ OLAN ŞUAN İNİYOR İPTAL EDEYİM Mİ?
Kasarsa silersin ama 2500 lü fazla olabilir demo mu indiriyorsun

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar