Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pack indir ama çok fazla indirme mesela 10 tane indirirsen karışır zaten hepside işine yaramaz aslında birkaç tane daha indir bırak, güzel bir paket olursa, beğenirsen indir senin kararın, pack'i kullanmadıkça bilgisayar kasmaz diye düşünüyorum
pack indir ama çok fazla indirme mesela 10 tane indirirsen karışır zaten hepside işine yaramaz aslında birkaç tane daha indir bırak, güzel bir paket olursa, beğenirsen indir senin kararın, pack'i kullanmadıkça bilgisayar kasmaz diye düşünüyorum
premiere açıkken başka programları kapat, kasabilir çünkü bilgisayar özelliklerim çok mükemmel değil, proxy özelliğini kullanabilirsin youtube'de videoları var Onur abininde videosu var (