Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Videoma RSMB Efektini attığımda (this effect may slow down prewiew and export as it not optimized for multi frame randering) hatasını alıyorum ve rander almam aşşırı uzun sürüyor ne yapmam lazım ?
Videoma RSMB Efektini attığımda (this effect may slow down prewiew and export as it not optimized for multi frame randering) hatasını alıyorum ve rander almam aşşırı uzun sürüyor ne yapmam lazım ?
Aynı hatayı bende alıyordum rsmb efektinin en güncel sürümünü yükledim hata düzeldi ve effect controls panelinde gpu destekleme ayarı var onu açık hale getir off pozisyonda geliyor çünkü . Bunları yaparsan düzelecektir
sisteminle ilgili bir durum ve gpu RSMB'nin gpu (ekran kartı) tikini açarsan render alabilir. ve rsmb için girdiğin değeri çok fazla girmezsen sorun çıkmaz..