MPrime
Üye
Merhabalar forum'da yeniyim. Bir çok Short film yani kısa filmleri inceliyorum. Ahmet Atalay'ın kendisine yapmış olduğu The Cure filmini ve 2. olan Faster: A Chapter filmiyle alakalı efektler ile alakalı bir soru sordum ve filmi tamamen Adobe After Effects ile yaptığını söyledi.
Fakat arkadaşlar ben sizlere şunu sormak istiyorum ;
Filmde yerleştirilen objeler ve reality , after effects gibi bir proğramda yapılmasına rağmen okadar gerçekçi ve kabul edilebilir olmuş ki
bu film olmuş diyorsunuz. Ucuza yapılabilecek en üst seviye efekt şuana kadar heralde bu sanırsam. Bu efektlerdeki gibi 3D objeleri nerelerden bulabilirim? Ayrıca Reality için youtubede After effects hakkında hiç bir tutorial tarzı video göremedim. Bunun bir sitesi cartı curtu varmıdır acaba bilen varmı?
Filmi detaylı incelediğimizde tabikide yapılan efektlerdeki maskeleme , kesimler vs birçok hata görebiliyoruz fakat genel olarak baktığımızda böyle bir filmi after effects ile tasarlayan yabancı dahil bir youtube kanalı göremedim.
Onur naci öztürkler
senin yorumun nedir ? bu reality verme , ve 3d obje yerleştirme ile alakalı önerebileceğin site cart curt var mıdır?
[video=youtube]
Filmi buraya bıraktım. zaten detaylı incelediğinizde 2 motor ile çekildiğini görüp aynı motorların klonlama yapıldığını görebilirsiniz.
Fakat arkadaşlar ben sizlere şunu sormak istiyorum ;
Filmde yerleştirilen objeler ve reality , after effects gibi bir proğramda yapılmasına rağmen okadar gerçekçi ve kabul edilebilir olmuş ki
bu film olmuş diyorsunuz. Ucuza yapılabilecek en üst seviye efekt şuana kadar heralde bu sanırsam. Bu efektlerdeki gibi 3D objeleri nerelerden bulabilirim? Ayrıca Reality için youtubede After effects hakkında hiç bir tutorial tarzı video göremedim. Bunun bir sitesi cartı curtu varmıdır acaba bilen varmı?
Filmi detaylı incelediğimizde tabikide yapılan efektlerdeki maskeleme , kesimler vs birçok hata görebiliyoruz fakat genel olarak baktığımızda böyle bir filmi after effects ile tasarlayan yabancı dahil bir youtube kanalı göremedim.
Onur naci öztürkler
[video=youtube]