benarananadam
Üye
Bilgisayarım Monster. Arkadaşlar After Effect kullanıyorum. Bilgisayarımın özellikleri gayet iyi lakin çok kasıyor. After Effect programım lisanslı Adobeden satın aldım kasmaz diye ama yok gene kasıyor. Adobe ile uzaktan bağlantı kurdum çözemediler, Nvidia ile uzaktan bağlantı kurdum çözemediler, Monster ile uzaktan bağlantı kurdum çözemediler. Hepsi de bunun böyle olmaması gerektiğini söylediler. 1 ay önce Monsterden 1 tık özellikleri düşük bir bilgisayar aldım onda da kasıyor diye Monster'a bilgisayarı aynı paraya geri verdim ve bu bilgisayarı aldım, lakin sonuç gene aynı. After Effect kullanan kişiler lütfen yardımcı olun. Bu bilgisayarın neyinde sıkıntı var da bu kadar kasıyor bu program ? Nerede hata yapıyorum ? Aşırı eski bir Lenovo bilgisayarım da var After Effect neredeyse Monster bilgisayarımdan bir tık daha hızlı çalışıyor.
Şuan da kullandığım Monster bilgisayarımın bütün özelliklerini(ağırlığı genişliği dahil) buraya yazıyorum.
Tulpar T7 V20.2 17,3"
Intel i7-10750H
Nvidia RTX2060 6GB GDDR6 192-Bit Refresh (2020 Sürümü)
16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
Windows 10 Home
Şuan da kullandığım Monster bilgisayarımın bütün özelliklerini(ağırlığı genişliği dahil) buraya yazıyorum.
Tulpar T7 V20.2 17,3"
Intel i7-10750H
Nvidia RTX2060 6GB GDDR6 192-Bit Refresh (2020 Sürümü)
16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
Windows 10 Home