Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

--BU SORUNU ADOBE,NVİDİA,MONSTER ÇÖZEMEDİ--

Katılım
16 Mar 2021
Mesajlar
9
Bilgisayarım Monster. Arkadaşlar After Effect kullanıyorum. Bilgisayarımın özellikleri gayet iyi lakin çok kasıyor. After Effect programım lisanslı Adobeden satın aldım kasmaz diye ama yok gene kasıyor. Adobe ile uzaktan bağlantı kurdum çözemediler, Nvidia ile uzaktan bağlantı kurdum çözemediler, Monster ile uzaktan bağlantı kurdum çözemediler. Hepsi de bunun böyle olmaması gerektiğini söylediler. 1 ay önce Monsterden 1 tık özellikleri düşük bir bilgisayar aldım onda da kasıyor diye Monster'a bilgisayarı aynı paraya geri verdim ve bu bilgisayarı aldım, lakin sonuç gene aynı. After Effect kullanan kişiler lütfen yardımcı olun. Bu bilgisayarın neyinde sıkıntı var da bu kadar kasıyor bu program ? Nerede hata yapıyorum ? Aşırı eski bir Lenovo bilgisayarım da var After Effect neredeyse Monster bilgisayarımdan bir tık daha hızlı çalışıyor.
Şuan da kullandığım Monster bilgisayarımın bütün özelliklerini(ağırlığı genişliği dahil) buraya yazıyorum.

Tulpar T7 V20.2 17,3"
Intel i7-10750H
Nvidia RTX2060 6GB GDDR6 192-Bit Refresh (2020 Sürümü)
16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
Windows 10 Home

 

Kyream

Üye
Katılım
17 Ara 2020
Mesajlar
10
-Yetersiz ram kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, zaten yukarıda atılan videoda bu konulara değinilmişti.
Ekran kartı driverların ya da sistem driverlarında bir problem olabilir belki. Silip üreticinin sitesinden tekrar indirmeni ya da en azından güncellemelerini kontrol etmeni öneririm.

-After Effects de eşitlenmiş çok fazla plugin ya da hazır ayar olabilir onları kontrol etmeni öneririm ancak bunun olma ihtimali birazcık düşük. (Sen yine de bir bak :D)

-Windows kaynaklı bir sorun olabilir en yeni Windows sürümünü yüklemeni ya da eski bir sürüme geçmen işe yarayabilir.
Bilgisayar dizüstü olduğu için ısınma problemine bağlı olarak işlemci hızı 0.20gHz'lere kadar düşüyor (genelde laptoplarda yüksek performansda değilse bilgisayar bu şekilde oluyor) güç yönetimi yerinden yüksek performansa alabilirsin ya da önce dengeli modda açmayı dene ardından yüksek performansa alıp hangisinde stabil çalışırsa o şekilde deneyebilirsin
(Yüksek performansa alabilmek için: sağ aşağıda bulunan pil simgesine sağ tıklayıp güç yönetimi ardından yüksek performans şeklinde seçebilirsin)

Bu çözüm denemelerinin ardından cevap yazarsan çok sevinirim, umarım yardımcı olabilirim.
Ayrıca son olarak after effects'in bütün sürümlerinde mi bu problem geçerli?
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar