Dostlarım merhaba şuan bende bir youtube kanalı açmak için hazırlanıyorum eğitim aşamasındayım bir yandanda ekipmanlarımı topluyorum kanalları gezinirken böyle bir kanala denk geldim 5 ay önce açılmış ve ilk videosu yaklaşık 1 milyon izlenmiş. İkinci videosu ise aradan 1 ay geçtikten sonra yayınlanmış ve sadece 7 bin izlenmiş. sonra 5-6 tane shorts videosu yayınlanmış ve 1 ila 4 bin arası izlenmeler almış ardından 1 video daha yayınlanmış ve 336 bin izlenmiş. Lakin bir kaç shorts videosundan sonra yayınladığı bir video daha var o 7 bin izlenmiş.
Bir youtube kanalı düşünün daha ilk videoda 1 milyon izleniyor 5 ayda. Ama videosu 1 milyon izlenen kanalın ikinci videosu neden 7 bin ve shortsları neden 1-4 bin arası izleniyor ? aradan 2-3 ay geçtikten sonra yayınladığı 5 dakikalık diğer videosu 336 bin izlenirken diğer videosu gene 7 bin izleniyor ve abone sayısıda 9 bin bu arkadaşın.
Bahsettiğim kanal
Bir youtube kanalı düşünün daha ilk videoda 1 milyon izleniyor 5 ayda. Ama videosu 1 milyon izlenen kanalın ikinci videosu neden 7 bin ve shortsları neden 1-4 bin arası izleniyor ? aradan 2-3 ay geçtikten sonra yayınladığı 5 dakikalık diğer videosu 336 bin izlenirken diğer videosu gene 7 bin izleniyor ve abone sayısıda 9 bin bu arkadaşın.
Bahsettiğim kanal