Knk bende 20 yaşındayım son 3 yıldır her gün video editleyerek geçimimi sağlıyorum
fakat bilmen gereken bu iş sonsuza kadar yapılamaz her şey para değildir!
şimdi olur mu la öyle şey deme 3 yıl diyorum yaşım büyük olmasada tecrübem olduğunu söyleyebilirim edit yapmadığım 1 günüm bile yok
parası iyi mi allah var çok iyi ama ben bundan 5 6 yıl sonra bu işleri yapabilecek kıvamda olur muyum bilemiyorum
tabi bunun şirketi var bağkuru falan filan bi ton işi gideri var onlarıda göz ardı etme
önce kendini geliştidmen gerek sonra iş bulman gerek sonra işlerini eğendirmen istenilerni vermen gerek
ben ilk 5 ay full bunlarla uğraştım okulumu astım gelecek görmüyordum ki hala görmüyorum
girdiğim bunalımdan dolayı intiharı bile o kadar çok düşünüyordum ki sınırdaydım
gelecek sıkıntıları beni yiyor bitiriyordu ama kendimi geliştirmeye devam ettim ve bir youtuberla anlaştım
aylık 300 tlye köpek misali iş yapar mama parası alırdım ama yaptığım iş güzel olduğu için başkaları gördü onlarala çalışmaya başladım derken şuan burdayım fakat geleceğimi editör olarak görmüyorum aslında ne olacağını bende bilmiyorum seneye inşallah yurt dışına çıkacağım o zamana kadar ingilizcemi geliştirim yurt dışına çıktığımda freelance olarak editörlük yaparım birde bir yerde işe girsem orda kendimi geliştire geliştire bir yerlere gelirim diye düşünüyorum sabah iş akşam edit sonra amerika rüyası
ama hiç bir zaman hiçbir şey bu kadar kolay olmaz zorluklar çıkar çıkmazsa zaten problem vardır önemli olan hedefin azmindir
editörlüğün 2 zorluğu vardır
1- zaman
2- mental sağlık
zaman öyle yada böyle halledilir ama mentalini toplamak çok zordur
neyse işim gücüm var benim umarım dediklerimden güzel şeyler çıkartabilmişsindir
yukarıdaki fiyatlarla konuşan arkadaşı takmanı önermem para ile bir yola çıktığın zaman çakılırsın ve onun dediği gibi kolay deği olaylar
kal sağlıcakla
adil