Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bu Başdaki FragMovie İçin Bir Öğretici Vİdeo Varmı Premiere İçin
Acayip istiyorum ya
neler vermezdim şunu öğrenmek için
bu geçiş efektleri mükemmel
lütfen desteklerinizi bekliyorum
Acayip istiyorum ya
herhangi bir veido var mi acaba?
buradaki gecis efekteri cok guzel acaba bunlarin premiere icin preseti falan var mi yada elle mi yapiyorlar bunu
acayip ogrenmek istiyorum arkadaslar cunku
Acayip istiyorum ya
dostum çok fazla preset var güzel gelmeseini sebebi; ses efektleri olması ve kullanılan efektler presetlerin güzel zamanlamada kullanılması after effects kurcalayarak rahatça öğrenirsin... premierede de mümkün ama yapması biraz sahmetli olabilir
baştakilerin çoğu hazır shake ve geçiş efekti atayıp üstle altı croplamış güzel yerleştirip zoom yapmış az cok premiere bilgin varsa biraz kafa yorsan yaparsın video bulursam atarım sana en kötü ben sana örnek bi video yapabilirim .
baştakilerin çoğu hazır shake ve geçiş efekti atayıp üstle altı croplamış güzel yerleştirip zoom yapmış az cok premiere bilgin varsa biraz kafa yorsan yaparsın video bulursam atarım sana en kötü ben sana örnek bi video yapabilirim .
Premiere Bilgim Var Fakat Arastirdim ama Bu Sekilde Gecis Efekti Ve Ses Efekti Bulamadim Oradaki O gecis efektinin sesinin basi mesela bulamiyorum onu bir turlu cok istiyorum ama yok ya
Premiere Bilgim Var Fakat Arastirdim ama Bu Sekilde Gecis Efekti Ve Ses Efekti Bulamadim Oradaki O gecis efektinin sesinin basi mesela bulamiyorum onu bir turlu cok istiyorum ama yok ya