Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlız aradaki fark;Adam Photoshop (yani piyasadaki en iyi uygulama) ben;Filmora (Piyasadaki orta seviyeli bir uygulama) benim yaptığım,Filmora'da yapılabilicek en iyisiyken adamın ki Photoshop'da yapılabilicek en kötüsü.
Yanlız aradaki fark;Adam Photoshop (yani piyasadaki en iyi uygulama) ben;Filmora (Piyasadaki orta seviyeli bir uygulama) benim yaptığım,Filmora'da yapılabilicek en iyisiyken adamın ki Photoshop'da yapılabilicek en kötüsü.
dostumaçık konuşucam o bilgisatarlanda ediit yaptım 3080li piayasadaki en iyi işlemcilerin biri olan 32 gb ramli bilgisayardada yaprtım o bilgisayarlanda bu editin üst seviyesini yapabilirdin ayrıca youtube editleri dışında filmorago kullanmamalısın after effect 2018 versyon senin için ideal olucaktır. ve sanırım yaşı 14 den küçük birisin insanlara böle emojiler atıp bu tavırda davranman hiç hoş değil dostum.(ayrıca edit aşırı amaçsız olmuş kanka birazdaha uzun ve fotograf yerine video koyabilridin)