Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, obs studio ve bandicam dışında güzel kullanıp memnun oldugunuz ekran kaydı uygulamalarını lütfen benimle paylaşın. Obs studio ve bandicamde sorun yaşıyorum csgo ekran kaydı almakta
Camtasia falan var da en iyi ekran kaydi alma programı obs bence en iyisi sen youtube den obs videoları izle ona göre ayarlarını yap obs gerçekten çok iyi
Dostum sorunun windowsda olabilir.Eğer orjinal windows kullanmıyorsan kurulumun eski kurulum olabilir ve buda obs de kasmaya neden olur.Obs normalde kasmayan bir program
Dostum sorunun windowsda olabilir.Eğer orjinal windows kullanmıyorsan kurulumun eski kurulum olabilir ve buda obs de kasmaya neden olur.Obs normalde kasmayan bir program
OBS dışında hep streamlabs gördüm bi de movavi denemiştim ama en iyisi yine OBS yani. HangiOnur kanalına bak çok değişik pluginler falan da test ediyor