Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Örneğin Bir Youtuber İle Çalışıyorum Ve Aylık Kazancım 1k Ben 18 Yaşından Büyüyüm Diyelim.
Bu Kazanci nasil vergilendirecegim veya gerekiyor mu? lutfen bilginiz var ise donus yapin.
Hesabına yatan paraya fatura keserek bu kazandığın paranın vergisini ödemelisin dostum. Fatura kesebilmek için bir vergi numarası çıkartman gerek, bununda en uygunu genellikle şahıs şirketi kurmak oluyor. Kaçak çalışmayı asla tavsiye etmem. Hesabına yatan tüm paralar devlet tarafından görülebiliyor. Kaçak çalışmanın sonucu olarak bir gün kapına vergi dairesinden geldikleri zaman soğuk su bile fayda etmeyebilir
Hesabına yatan paraya fatura keserek bu kazandığın paranın vergisini ödemelisin dostum. Fatura kesebilmek için bir vergi numarası çıkartman gerek, bununda en uygunu genellikle şahıs şirketi kurmak oluyor. Kaçak çalışmayı asla tavsiye etmem. Hesabına yatan tüm paralar devlet tarafından görülebiliyor. Kaçak çalışmanın sonucu olarak bir gün kapına vergi dairesinden geldikleri zaman soğuk su bile fayda etmeyebilir
Bir mali müşavir ile iletişime geçip detayları onun hakkında konuşabilirsin dostum. Birkaç ay çalışıp sonrasında şirketi kurduktan sonra kazandığın paranın vergisini ödeme işlemini mali müşavirin halleder yüksek ihtimalle. 1-2K gibi miktarlar sorun olmaz diye bir mantık yok bu arada haberin olsun. Devletimiz geçirdi mi iyi geçiriyor