Selamlar dostlar,
Size eğlenmelik, komik bir şey göstereceğim şimdi. Biraz işe de yarıyor aslında, bunu nasıl olduğunu gösterdikten sonra söyliyeyim
Şimdi
adımızı giriyoruz. Fakat çok isim yok. Mesela Yahya ismi yok Kağan var. Ben de onu giriyorum. İsminiz çok bilinmiyorsa maalesef bulunmuyor
Daha sonra arkadaşımızın adını soruyor.
Onu da giriyoruz. Daha sonra ne yapmak istediğimizi soruyor.
Aşağıda bir kaç tane daha seçenek var. Onlardan size uygun olanı seçin.
En son, bu aktiviteyi ne zaman yapmak istediğimizi soruyor. Yine aşağıda bir kaç tane daha seçenek var. Onu da kendinize göre işaretleyin.
Burda Devam Et butonu ve Favori ŞL Kulübümüzü soruyor. Burada Devam Et diyerek devam edebilirsiniz, ama bence Manchester City'i işaretleyin de geçin Pep Guardiola adamdır
Vee mesajımız hazır İndir ve Paylaş diyerek videonun linkini alabilir veya videoyu indirebilirsiniz.
Ben bunu Ahmet diye bir arkadaşımı PES oynamaya çağırırken kullanmıştım Bence eğlenmek için falan iş yapıyor
Siz de aşağıya yaptığınız videoları paylaşabilirsiniz. Eğleniriz xd
Size eğlenmelik, komik bir şey göstereceğim şimdi. Biraz işe de yarıyor aslında, bunu nasıl olduğunu gösterdikten sonra söyliyeyim
Şimdi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
gidiyoruz. Daha sonra üyelik şeysi çıkıyor, bu adımı atla diyerek geçebilirsiniz. Sonra Hemen Başla butonuna basıyoruz. Bir mesaj penceresi açılıyor. Adımızı soruyor, adımızı giriyoruz. Fakat çok isim yok. Mesela Yahya ismi yok Kağan var. Ben de onu giriyorum. İsminiz çok bilinmiyorsa maalesef bulunmuyor
Daha sonra arkadaşımızın adını soruyor.
Onu da giriyoruz. Daha sonra ne yapmak istediğimizi soruyor.
Aşağıda bir kaç tane daha seçenek var. Onlardan size uygun olanı seçin.
En son, bu aktiviteyi ne zaman yapmak istediğimizi soruyor. Yine aşağıda bir kaç tane daha seçenek var. Onu da kendinize göre işaretleyin.
Burda Devam Et butonu ve Favori ŞL Kulübümüzü soruyor. Burada Devam Et diyerek devam edebilirsiniz, ama bence Manchester City'i işaretleyin de geçin Pep Guardiola adamdır
Vee mesajımız hazır İndir ve Paylaş diyerek videonun linkini alabilir veya videoyu indirebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ben bunu Ahmet diye bir arkadaşımı PES oynamaya çağırırken kullanmıştım Bence eğlenmek için falan iş yapıyor
Siz de aşağıya yaptığınız videoları paylaşabilirsiniz. Eğleniriz xd