Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yerinde olsam portfolyomu oluşturup yabancılara çalışırdım. yabancıya yarı yarıya fiyat bile versen kur farkından hatrı sayılır bir rakam ortaya çıkıyor
yerinde olsam portfolyomu oluşturup yabancılara çalışırdım. yabancıya yarı yarıya fiyat bile versen kur farkından hatrı sayılır bir rakam ortaya çıkıyor
Tabiki ilerleyen zamanlarda yabancı kişilerle çalışmayı bende isterim ama şu an hem o kadar tecrübem yok ( iş olarak ) hemde düzenli bir şekilde sunabileceğim portfolyom yok henüz. Yinede önerin için teşekkürler.
Tabiki ilerleyen zamanlarda yabancı kişilerle çalışmayı bende isterim ama şu an hem o kadar tecrübem yok ( iş olarak ) hemde düzenli bir şekilde sunabileceğim portfolyom yok henüz. Yinede önerin için teşekkürler.
Vallaha öyle. Ya fiyatlarını çok yüksek tutup zombi gibi doluşabilme tehlikesi olan ölücülerden uzak duracaksın (Ki yine duramazsın) ya da ölücülere hizmet vereceksin. Ama işini hakkıyla yapanı da çıkıyor, ben de bu forumda ilk defa emeğinin karşılığını alanı gördüm Bionluk'tan