Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çapraz durduğu için ve hareketli bi animasyon olduğundan o fotroğraftki görseli oraya geirmek için 30 tane seçenek var yani mümkün değil olmuyor küçültmek yada büyütmekle cuk diye içine oturması lazım fotoğrafın şuan sağ sol köşeleri bariz belli oluyor
Daha önce bu konuya benzer bir konu açılmıştı. Aşağıya bıraktım. Sanırım o dediğini AE'de yapman gerekiyor. Spunkram'ın yazmış olduğu yorumu deneyebilirsin.
Daha önce bu konuya benzer bir konu açılmıştı. Aşağıya bıraktım. Sanırım o dediğini AE'de yapman gerekiyor. Spunkram'ın yazmış olduğu yorumu deneyebilirsin.
Ben de anlamamıştım o zaman. Her şeyde olduğu gibi Toko paketinde de bazı kalibrasyon ve entegrasyon hataları var. Yani tam olarak oturmuyor bazı şeyler. Ben genelde her işimi premiere den yapmaya çalışırım. Ama bazen Premiere ne yazık ki buna imkan vermiyor. Efekt programı olan After Effects i kullanmak gerekebiliyor.
İsterseniz fotoğrafınızı photoshop içinde editleyin. Resme oturmayan kısımları ona göre kesip biçin. Belki o şekilde sorun çözülür.
inanki hiç bu kadar bi olaya yabancı kalmadım yani dediğin şeyi yapmaya çalışıyolrum dumur oldum yapamıyprum bana adım adım anlatabilirmisin giraycım inan şunu yapmaya çok ihtiyacım var
inanki hiç bu kadar bi olaya yabancı kalmadım yani dediğin şeyi yapmaya çalışıyolrum dumur oldum yapamıyprum bana adım adım anlatabilirmisin giraycım inan şunu yapmaya çok ihtiyacım var