Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Motion Bro fotoğraf telefona sığmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekrem

Üye
arkadaşlar ekteki fotoğrafta motion bro da bi efekt var ve telefonun içine twitter sayfası olan bi fotoğrafı yerleştiremiyorum bilen eden varmı acaba

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    163.8 KB · Görüntüleme: 22

Limon

omerseyhan
Moderatör
Emin değilim ancak, fotoğrafı küçültmeyi denedin mi?

ekrem

Üye
Emin değilim ancak, fotoğrafı küçültmeyi denedin mi?
çapraz durduğu için ve hareketli bi animasyon olduğundan o fotroğraftki görseli oraya geirmek için 30 tane seçenek var yani mümkün değil olmuyor küçültmek yada büyütmekle cuk diye içine oturması lazım fotoğrafın şuan sağ sol köşeleri bariz belli oluyor

ekrem

Üye
Merhaba @ekrem

Daha önce bu konuya benzer bir konu açılmıştı. Aşağıya bıraktım. Sanırım o dediğini AE'de yapman gerekiyor. Spunkram'ın yazmış olduğu yorumu deneyebilirsin.

Umarım yardımcı olur :)

Konu 'Motion Bro, Efektin resmini değiştirememe sorunu' https://forum.spunkram.com/threads/motion-bro-efektin-resmini-degistirememe-sorunu.3477/
Anlamadığım premier pro için çıkartılan bi pack de neden after efekte ihtiyaç duyuyorz ki

editizm

Moderatör
Moderatör
Anlamadığım premier pro için çıkartılan bi pack de neden after efekte ihtiyaç duyuyorz ki

Ben de anlamamıştım o zaman. Her şeyde olduğu gibi Toko paketinde de bazı kalibrasyon ve entegrasyon hataları var. Yani tam olarak oturmuyor bazı şeyler. Ben genelde her işimi premiere den yapmaya çalışırım. Ama bazen Premiere ne yazık ki buna imkan vermiyor. Efekt programı olan After Effects i kullanmak gerekebiliyor.

İsterseniz fotoğrafınızı photoshop içinde editleyin. Resme oturmayan kısımları ona göre kesip biçin. Belki o şekilde sorun çözülür.

editizm

Moderatör
Moderatör
Dostum birde sen yanlış yere atmışsın fotoğrafı. Fotoğrafı scene yazan yere tıklayıp içerisinde image yazan kısımda atman gerekiyor.

ekrem

Üye
Dostum birde sen yanlış yere atmışsın fotoğrafı. Fotoğrafı scene yazan yere tıklayıp içerisinde image yazan kısımda atman gerekiyor.
inanki hiç bu kadar bi olaya yabancı kalmadım yani dediğin şeyi yapmaya çalışıyolrum dumur oldum yapamıyprum bana adım adım anlatabilirmisin giraycım :) inan şunu yapmaya çok ihtiyacım var

editizm

Moderatör
Moderatör
inanki hiç bu kadar bi olaya yabancı kalmadım yani dediğin şeyi yapmaya çalışıyolrum dumur oldum yapamıyprum bana adım adım anlatabilirmisin giraycım :) inan şunu yapmaya çok ihtiyacım var

Dostum öncelikle benim adım Giray değil bunu belirtiyim. Aşağıya fotoğraf attım adımları uygulayarak istediğini yapabilirsin

23.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar