Açıkçası bu durumlarda tek olduğum için sıkıntı yaşıyorum ve bir türlü aşamıyorum. Dediklerinizin farkındayım ve bu projeyi de çok hevesli şekilde kurdum. Sorun şu ki diğer platformlara ayırmam gereken zamanı ayırdığımda zaten çok az şeyle ilgilenebiliyorum. Foruma da gereken zamanı ayıracak durumum olmuyor. Fikrim şuydu ki buraya birkaç bilgili admin alıp, herkesin yazdığı ve merak ettiği konulara çatır çatır cevap verilirken ben de rahat rahat forumun reklamını yapabilecektim. Ama başaramadım çünkü bu konuda forum ile ilgilenecek insnaları bulamıyorum, aramaya devam ediyorum. Etkinlik olarak da ekip olarak bir şeyler yapmam gerekecek, siteyi kapatmak istemiyorum. Yatırım konusunda da elimden geleni yapıyorum ama sunucusu, temasının paralı olması vs derken çok fazla gideri oluyor. Daha fazlasını harcayacak kadar gelirim olmuyor ki forumun getirisi aylık 30-40 tl falan :/ Sizler belli ki bu forumun daha iyi hale geleceğini düşünen kişilersiniz, bu düşünceniz beni çok mutlu etti. Bana bu konuda öneriler verebilir misiniz? Elimden geleni yapacağım, sadece video taraflarına çok odaklanınca burayı düşünecek kafa kalmıyor bende. Yardımınız buraya canlandırmamıza destek olacaktır ^^