Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Videonun bir kısmının editini bitirdim ve çektiğim videoyu bilgisayardan yanlışlıkla sildim. Editlediğim yerler böyle kaldı o kadar da uğraştım edite. Dosyayı geri yükle dedim ama şuanda dosyaları görmüyor ne yapmam lazım edit boşa mı gitti? Yok mu bir çaresi
Sorunun yarısını çözdüm
Ekran kaydı ve kamera kaydını ayrı alıyorum.Ekran kaydından link media yaptım sildiğim dosyayı seçtim ve düzeldi fakat sorun şu ki kameranın kaydını premiereden silmişim yani link media yapamıyorum. Kayıt bilgisayarda var ama premiere prodan sildiğim için gözükmüyor.Yeni durumun fotoğrafı aşağıdadır.Bunu nasıl çözerim ?
Sorunun yarısını çözdüm
Ekran kaydı ve kamera kaydını ayrı alıyorum.Ekran kaydından link media yaptım sildiğim dosyayı seçtim ve düzeldi fakat sorun şu ki kameranın kaydını premiereden silmişim yani link media yapamıyorum. Kayıt bilgisayarda var ama premiere prodan sildiğim için gözükmüyor.Yeni durumun fotoğrafı aşağıdadır.Bunu nasıl çözerim ?