Selamlar Dostlar Nasılsınız Umarım Keyifler Yerindedir,
Bu konuda en iyi şekilde internetten arka plan silinir onu göstereceğim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki piyasa bu tür bir sürü site bulunmakta fakat ben size deneyimleyip en iyi sonucu aldığım siteyi göstereceğim. Ben sizlere Photoshop Express sitesinden bahsetmek istiyorum. Bu site tamamen ücretsiz.
Not: Bunların hepsi Photoshop programında bulunuyor ve bu işlemleri oradan yapmanız sizin için her zaman daha iyi olacaktır fakat burada programsız en iyi şekilde bu işlemler nasıl yapılır onu gösterdim.
Umarım işinize yaramıştır sizlere yardım edebildiysem ne mutlu bana.
Kolay Gelsin
(Allahım sen kimseyi mouse'suzlukla sınama Amin.)
Bu konuda en iyi şekilde internetten arka plan silinir onu göstereceğim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki piyasa bu tür bir sürü site bulunmakta fakat ben size deneyimleyip en iyi sonucu aldığım siteyi göstereceğim. Ben sizlere Photoshop Express sitesinden bahsetmek istiyorum. Bu site tamamen ücretsiz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
gidip Adobe hesabınız varsa onunla giriş yaparak veya yeni hesap oluşturarak giriş yapıyoruz. Ardından hemen Dosya Yükle diyoruz ve bilgisayarımızdan bir dosya seçip açıyoruz. Ondan sonra zaten websitenin arayüzü acayip basit. Her şey görünüyor. Sol taraftan Arka Planı Kaldır dediğimizde hemen işleme başlıyor. Sonra isterseniz sağ taraftan arka plana renk ekleyebilir veya bulanıklaştırma yapabilirsiniz. Sitede sadece arka plan kaldırma işlemi değil, daha bir sürü özellik var. Mesela resmi boyutlandırabilir, üzerine Yağlı Boya, Karikatür efektleri atabilir veya görüntünün kalitesini değiştirebilirsiniz. Tüm işlemleriniz bittikten sonraysa sağ üst taraftaki İndir butonuna tıklayarak anında indirebilirsiniz. Not: Bunların hepsi Photoshop programında bulunuyor ve bu işlemleri oradan yapmanız sizin için her zaman daha iyi olacaktır fakat burada programsız en iyi şekilde bu işlemler nasıl yapılır onu gösterdim.
Umarım işinize yaramıştır sizlere yardım edebildiysem ne mutlu bana.
Kolay Gelsin
(Allahım sen kimseyi mouse'suzlukla sınama Amin.)