Merhaba Forum Sakinleri, bugün Portfolyoma eklemek ve iş alanımı genişletmek için bir arabaya Tanıtım, Reklam Filmi gibi bir şey yaptım. İlk Reklam filmi denemem olduğu için sizin ve tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum. Videoyu 10 üzerinden puanlar ve eksik yerlerimi söylerseniz benim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
En çok beğendiğim kısım 1. dk daki o geçişte kullandığın teknik oldu. Geri sarıp tekrar ileri sardıktan sonra yeni video gelmesi çok hoş bir hava katmış ve müzikle uyumu da oldukça güzeldi.
Reklamın bitişine koyduğun son 2 video daha etkileyixi olabilirdi. Bana göre videoda giriş ve çıkış çok önemli. Barış Özcanı biliyorsun. Onun videolarında outro hep kaliteli. Videonun sonunda akılda kalan cümleler ve görüntüler oluyor hep. Bunu kullanmanı isterdim.
Arabanın modeli, yaşı, kilometresi gibi özellikleri filan bunlarla ilgili şeyler yazılabilir. Meraklı insanların dikkatini çeker arabanın özellikleri. Reklama daha güzel bir hava katar hem Title lar. Sen sade bir şekilde yapmak istedin sanırım o da gayet başarılı olmuş.
Yani diyeceğim o ki, gayet başarılı. Daha da iyisini yapacağına eminim