Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tarih kanalları

lightyear

Üye
tarih kanalları gibi yusuf kayaalp ve diğerlerinin gibi editleri nasıl yapabilirim

ben biraz yaşlıyım crack ne oluyor ve zararlı mı
kaynak temiz değilse zararlı, kredi kartını sömürmekle kalmazlar üzerine ne varsa hacizlerler =) tanık olmadım ama yapabilirler. 15 sene önce o işlere de bulaşmıştım.
dft tarih veya yusuf kayaalp kanalı gibi yapacaksan kendi arşivini oluşturman gerek. özenli çalışman gerek. hazır plug in ile yürümez zaten, hakimiyetin olması lazım kullandığın programda ve eklentilerde.

lightyear

Üye
kaynak temiz değilse zararlı, kredi kartını sömürmekle kalmazlar üzerine ne varsa hacizlerler =) tanık olmadım ama yapabilirler. 15 sene önce o işlere de bulaşmıştım.
dft tarih veya yusuf kayaalp kanalı gibi yapacaksan kendi arşivini oluşturman gerek. özenli çalışman gerek. hazır plug in ile yürümez zaten, hakimiyetin olması lazım kullandığın programda ve eklentilerde.
ortaya karışık bir şeyler yapıcam sanırım zayıflama yemek yapma belki dil öğrenirim bazen video çekmek yerine video yaparım gezilecek en güzel yerler diye tek bir konuda gitmek istemiyorum tavsiyeleriniz ne

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar