Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaynak temiz değilse zararlı, kredi kartını sömürmekle kalmazlar üzerine ne varsa hacizlerler =) tanık olmadım ama yapabilirler. 15 sene önce o işlere de bulaşmıştım.
dft tarih veya yusuf kayaalp kanalı gibi yapacaksan kendi arşivini oluşturman gerek. özenli çalışman gerek. hazır plug in ile yürümez zaten, hakimiyetin olması lazım kullandığın programda ve eklentilerde.
kaynak temiz değilse zararlı, kredi kartını sömürmekle kalmazlar üzerine ne varsa hacizlerler =) tanık olmadım ama yapabilirler. 15 sene önce o işlere de bulaşmıştım.
dft tarih veya yusuf kayaalp kanalı gibi yapacaksan kendi arşivini oluşturman gerek. özenli çalışman gerek. hazır plug in ile yürümez zaten, hakimiyetin olması lazım kullandığın programda ve eklentilerde.
ortaya karışık bir şeyler yapıcam sanırım zayıflama yemek yapma belki dil öğrenirim bazen video çekmek yerine video yaparım gezilecek en güzel yerler diye tek bir konuda gitmek istemiyorum tavsiyeleriniz ne