Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru Toko graphics pack - 651 Error Çözümü Nedir?

Yeşim

Üye
Merhaba,
2020 crackli premier pro kullanıyorum. Zxp Installer ile Mation Bro'yu seçtim, toko graphics packinin lisansını girdim, kurdum fakat şu hatayı alıyorum.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Not: Glitch Elements'i kullandırıyor fakat bi Social Media kısmını kullanamıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_16.jpg
    Screenshot_16.jpg
    107.9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

NeArarsan

Üye
Merhaba,
2020 crackli premier pro kullanıyorum. Zxp Installer ile Mation Bro'yu seçtim, toko graphics packinin lisansını girdim, kurdum fakat şu hatayı alıyorum.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Not: Glitch Elements'i kullandırıyor fakat bi Social Media kısmını kullanamıyorum.
crack konularda yardımcı olamam maalesef forumda yasak

NeArarsan

Üye
Crack için yardım istemiyorum zaten Toko'nun lisansını aldım. Sorunun çözülmesinde faydası olur belki diye kullandığım premier pro crackli diye bilgi verdim :)
Bu sorunla, çoğu sistem veya uygulama sorununda olduğu gibi kullanıcıya genellikle yazılım yayıncısına rapor gönderme seçeneği sunulur ve bu da yayıncının gelecekteki yazılım sürümlerinde bu tür sorunları gidermesine yardımcı olmak için iyi bir yöntemdir. Daha hızlı bir düzeltme için gelişmiş bilgisayar kullanıcıları sistem öğelerini manuel olarak düzenleyerek onarabilir; diğer kullanıcılar ise bunu onlar için yapacak bir teknisyen tutabilir. Bununla birlikte, Windows sistem öğelerinde yapılan herhangi bir değişiklik her zaman işletim sistemini önyüklemez hale getirme riski taşıdığından, bir kullanıcı teknik becerilerinden veya bilgilerinden emin değilse yalnızca Windows sistem öğelerini kullanıcının herhangi bir özel becerisini gerektirmeden onarmayı amaçlayan özel bir yazılım kullanmalıdır.

Aşağıdaki adımlar sorunu çözebilir:

• ( ve hakkında daha fazla bilgiye göz atın. Lütfen Outbyte ve göz atın.)
  • Uygulamayı yükleyin ve başlatın
  • Sorunları ve arızaları tespit etmek için "Şimdi Tara" düğmesine tıklayın
  • Düzeltmek için "Tümümü Onar" düğmesine tıklayın

Yeşim

Üye
Bu sorunla, çoğu sistem veya uygulama sorununda olduğu gibi kullanıcıya genellikle yazılım yayıncısına rapor gönderme seçeneği sunulur ve bu da yayıncının gelecekteki yazılım sürümlerinde bu tür sorunları gidermesine yardımcı olmak için iyi bir yöntemdir. Daha hızlı bir düzeltme için gelişmiş bilgisayar kullanıcıları sistem öğelerini manuel olarak düzenleyerek onarabilir; diğer kullanıcılar ise bunu onlar için yapacak bir teknisyen tutabilir. Bununla birlikte, Windows sistem öğelerinde yapılan herhangi bir değişiklik her zaman işletim sistemini önyüklemez hale getirme riski taşıdığından, bir kullanıcı teknik becerilerinden veya bilgilerinden emin değilse yalnızca Windows sistem öğelerini kullanıcının herhangi bir özel becerisini gerektirmeden onarmayı amaçlayan özel bir yazılım kullanmalıdır.

Aşağıdaki adımlar sorunu çözebilir:

• ( ve hakkında daha fazla bilgiye göz atın. Lütfen Outbyte ve göz atın.)
  • Uygulamayı yükleyin ve başlatın
  • Sorunları ve arızaları tespit etmek için "Şimdi Tara" düğmesine tıklayın
  • Düzeltmek için "Tümümü Onar" düğmesine tıklayın
Bu programı sık sık kullanıyorum, bununla çözülmedi.

Yeşim

Üye
o zaman bence senin premiere yada bilgisayarında var sorun premiereyi sil baştan indir sonra toko yu sil baştan indir olur muhtemelen.
Hiçbir şekilde çözüm bulamazsam mecbur bunu yapacağım :)

Bu sorunu yaşamış, çözümünü bilen başka birisi var mı acaba?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar