Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru Toko graphics pack - 651 Error Çözümü Nedir?

Biliyorsun demi Antivirüsü crack indirmek polise katil benim demekle aynıdır :D Tavsiyye etmem crack kullanmanı bir yerden lisans bulduysan kullanda ama crack kullanma . (Konuyla alaksasız oldu ama belirtmek istedim)
aslinda virusu yaratan antivirus sireketleri , 1 senedir bir sorun yok/
AMA YAPTIĞIM KESİNLİKLE YASAL DEĞİL SORUMLUSU BENİM.

mimsinanb

Üye
Merhaba,
2020 crackli premier pro kullanıyorum. Zxp Installer ile Mation Bro'yu seçtim, toko graphics packinin lisansını girdim, kurdum fakat şu hatayı alıyorum.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Not: Glitch Elements'i kullandırıyor fakat bi Social Media kısmını kullanamıyorum.
Selam, o bahsedilen arkadaş benim ben şöyle çözdüm;
Öncelikle 2022 kurmanızı öneririm otomatik olarak çözüldü bende.
Daha öncesinde düzelmemişti auto save klasörü iç içe açtığı için de bu hata alınabiliyor auto save klasörünü kendiniz oluşturun projenizi farklı kaydedin efekti atmayı deneyin bu da işe yaramıştı bende.
Bunlar da olmazsa;
öncelikle ekran kartınızın güncel olduğuna emin olun. İkinci adım olarak 3D ayarlarının doğru olduğuna emin olun. Benim yardım edebileceğim konular bunlar.
NOT: ek olarak yazmazsam içimde kalır lütfen böyle konulara ''yetkileye mail at'' gibi sadece sizin aklınıza gelecek bilgileri kendinize saklayın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar