Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ücretsiz iş

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
2 Sene önce reklam yaptım tasarım için. 50 kişi yazdı yayın başlıyor 20tl dedim kimse almadı pahalı diye valla yazık ya 20tl mi pahalı tamam durumun yoksa verme ama bir emek var piyasası 100-150 zaten
nE? Yayın Başlıyor Animasyonu 20 tl pahalı.Enayi bulup kafasını doldurup bedava yaptırmak istediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam

• Beğendim
Tepkiler: hfk

Foreva

Üye
Ek iş bulabilirmiyim amacıyla iş veriyorum sekmesine baktığım zaman 10 ilan varsa 9u ücretsiz editör arıyorum ücretsiz thumbnail tasarımcısı arıyorum veya ücretsiz şunları bunları yapacak birini arıyorum gibi ilanlar çok var. neden bu sektör ücretsiz işçi arayanlarla mevcut, Sadece burada değil instagramda, facebook gruplarında işletmelerin çoğunda herkes ücretsiz işçi arıyor örn: yakın arkadaşlarım çalıştıkları yerlere afiş, broşür, kartvizit, tanıtım videosu gibi şeyler yapılacağı zaman bana söylüyorlar yapabilme imkanın varmı diyolar var diyorum peki sizin patronunuzun para gönderme imkanı varmı diyorum ya yapıver benim için diyolar benim tepkim de eğer kendi dükkanın kendi işletmen olsa seve seve yaparım ama başkasının işi için neden ben ücretsiz çalışayım ki sonuçta ben bu işi öğrenmek için okula para ödedim programlara para ödüyorum bazı sitelere para ödüyorum zengin içeriklerim olsun diye ama adamların gözünde ya zaten akşama kadar bilgisayardasın elinemi yapışır iki dakika yapıver mantığı var :D sizde de durum böylemi siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Bunun çözümü işi veren kişiyle direkt sizin iletişime geçmeniz.Benim sürekli iş yaptığım birisi var bana psd atıyor bende psd'den intro yapıyorum ve çok düşük meblalar(20-30) alıyorum ama kendisi firmaya o videoyu teslim ettiğinde 100'ün üzerinde paralar alıyor.Yani parayı aracılar kazanıyor.O yüzden size tavsiyem işi yapacağınız kişiyle direkt temas kurmak.Arada aracı falan olmasın.

Yaşadığın ülkeye hoş geldin =)
Bu ülkede işsizlik yok, işverenlerin cebinde böcek var =)
Ellerini ceplerine sokmaktan acizdir her bir tanesi =)
Akşama kadar bilgisayarın başındayız evet, Bir zahmet kendileri otursun, Sanki keyfimizden oturuyoruz. Dissolve dediğimde araba farı görmüş tavşan gibi kala kalıyorlar. Dissolve ya dissolve, daha bununun distortion'ı blur'u var. 16 17 dakikalık bir video için bir hafta kaç kişi kafa patlatıyoruz, Kolay olduğunu sanmaları benim de zoruma gidiyor. 1m izlenme 10 bin lira deyince başımıza üşüşürler bize de öğret diye ve bizim gibi uğraşmayıp kaçar giderler böyleleri. Öğretmeye çalışarak kendini yormuş olursun sadece. İşi/programları öğrenmeye bakın. Hayrına işler hep kendi hayrınıza.

onderdarn

Üye
Bunun çözümü işi veren kişiyle direkt sizin iletişime geçmeniz.Benim sürekli iş yaptığım birisi var bana psd atıyor bende psd'den intro yapıyorum ve çok düşük meblalar(20-30) alıyorum ama kendisi firmaya o videoyu teslim ettiğinde 100'ün üzerinde paralar alıyor.Yani parayı aracılar kazanıyor.O yüzden size tavsiyem işi yapacağınız kişiyle direkt temas kurmak.Arada aracı falan olmasın.
bu konu hakkında bi anımı paylaşayım tanıdığım bir aranjör var ve bana şarkı atıyor benden lyric klip istiyor yapıp gönderiyorum da 150 tl para gönderiyor bi gün normal klip için çekilmiş görüntüleri atsam yapabilir misin dedi 300-400 tl para alcan dedi. olur yaparım dedim bende işi aldım yapıyorum şarkının sahibi benimle iletişime geçti sonra kardeşim burayı böyle şurayı şöyle yap diye sonra konu paraya gelince aranjör ne kadar verecek sana dedi bende 300-400 vercek dedikten sonra şarkının sahibi aracı olmadan ben sana göndereyim direkt dedi ve iş bitiminde hesabıma 1500 tl gönderdi aracı olan kişi ise hiç birşey yapmadan 1100 - 1200 tl kazanacaktı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar