Ek iş bulabilirmiyim amacıyla iş veriyorum sekmesine baktığım zaman 10 ilan varsa 9u ücretsiz editör arıyorum ücretsiz thumbnail tasarımcısı arıyorum veya ücretsiz şunları bunları yapacak birini arıyorum gibi ilanlar çok var. neden bu sektör ücretsiz işçi arayanlarla mevcut, Sadece burada değil instagramda, facebook gruplarında işletmelerin çoğunda herkes ücretsiz işçi arıyor örn: yakın arkadaşlarım çalıştıkları yerlere afiş, broşür, kartvizit, tanıtım videosu gibi şeyler yapılacağı zaman bana söylüyorlar yapabilme imkanın varmı diyolar var diyorum peki sizin patronunuzun para gönderme imkanı varmı diyorum ya yapıver benim için diyolar benim tepkim de eğer kendi dükkanın kendi işletmen olsa seve seve yaparım ama başkasının işi için neden ben ücretsiz çalışayım ki sonuçta ben bu işi öğrenmek için okula para ödedim programlara para ödüyorum bazı sitelere para ödüyorum zengin içeriklerim olsun diye ama adamların gözünde ya zaten akşama kadar bilgisayardasın elinemi yapışır iki dakika yapıver mantığı var
sizde de durum böylemi siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında