muhendismektebi
Üye
Dostlar selamlar , youtube mühendis mektebi kanalı sahibiyim ve youtube kanalıma , intro yapacak, videoları editleyecek ve düzenleyecek ( muhtemelen haftada 1 ya da 2 video olarak ) hem kendini hem kanalı geliştirmeye istekli bir arkadaş arıyorum. Bana fikirler verip yönlendirmeler yapabilmesi çok önemli . Kanal genelde makine mühendisi ve imalat videoları üzerine çizim tasarım gibi konuları kapsıyor. 3 senelik bir kanal güncel abonesi 4 bin . Aynı zamanda instagram ve tictoc gibi sosyal medya hesaplarınıda yönetirse , aylık kısmi maaş + sosyal medya gelirleri olarak ödeme yapabilirim . Sadece youtube kanalından aylık 800-1500 TL gibi bir gelir mevcut. İnstagram yönetimi ve youtube yönetimi de işe dahil olursa tabiki üzerine cebimden ödeme yapacağım.
Piyasayı bilmiyorum ama bu forumda kendini geliştirirken öğrenirken para da kazanmak isteyen öğrenci genç arkadaşlar olduğunu biliyorum .
İlgilenenler iletişime geçebilirler , detayları görüşebiliriz .
Hepinize başarılar dilerim , saygılarımla ...
Kanal linki :
Piyasayı bilmiyorum ama bu forumda kendini geliştirirken öğrenirken para da kazanmak isteyen öğrenci genç arkadaşlar olduğunu biliyorum .
İlgilenenler iletişime geçebilirler , detayları görüşebiliriz .
Hepinize başarılar dilerim , saygılarımla ...
Kanal linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.