Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru YouTube Kanalımda neler eksik

Bannerda daha okunaklı bi yazı tipini daha büyük punto ile kullanman daha iyi olur
siyah ve lacivert yakın renkler olduğu için tam olarak ne olduğu belli olmuyor
video kapaklarında Elon Musk'ın resmini biraz daha büyütüp etrafına kontür (stroke) ekleyebilirsin
ve yine video kapaklarında daha okunaklı bi font kullanırsan iyi olur
I agree :D

Web sitesi
www.keremakin.com
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce YouTube kanalı açtım Uzayla ilgili içerikler üretiyorum. kanala ve videolara göz atıp eleştirilerinizi bana söyleyebilir misiniz.
Premiere pro öğrenmeyi nisan ayı gibi başladım ama ben daha 15 yaşındayım ve 9. sınıfa gidiyorum o yüzden canlı derslerin de olmasıyla premiere pro öğrenmek için çok fazla zamanım kalmıyordu. inşallah çok eksiklerim yoktur.
YouTube Kanalım:
Su an YouTube kanalina bakiyorum. Header güzel bence. Sanirim arkadaslarin yazdiklarini dikkate alip bu arada degistirmissin :)
Dikkatimi ceken, "Uzay Istasyonu" adinda bir kanalin var, ekledigin 3 video hep Elon Musk ile ilgili.
Su an Elon Musk gündemde olabilir, ama farkli videolar da eklemeni öneririm.

En son videonu izledim, güzel. Tabii gelistirebilecegin daha bir cok sey var.
Intro kisa ve sade, güzel. Yalniz intronun altindaki YouTube yazisi pek uyum saglamamis, hem renk olarak, hem de konum olarak. Bence YouTube yazisini silersen daha iyi durur diye düsünüyorum.
Mesela son video üzerine ekledigin yazilarida ekranin ortasinda degil de, lower thirds kullanarak sol veya sag altta gösterebilirsin, bence daha şık bir görünüm katacaktir.

Basarilar dilerim :)

_Enes_

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Su an YouTube kanalina bakiyorum. Header güzel bence. Sanirim arkadaslarin yazdiklarini dikkate alip bu arada degistirmissin :)
Dikkatimi ceken, "Uzay Istasyonu" adinda bir kanalin var, ekledigin 3 video hep Elon Musk ile ilgili.
Su an Elon Musk gündemde olabilir, ama farkli videolar da eklemeni öneririm.

En son videonu izledim, güzel. Tabii gelistirebilecegin daha bir cok sey var.
Intro kisa ve sade, güzel. Yalniz intronun altindaki YouTube yazisi pek uyum saglamamis, hem renk olarak, hem de konum olarak. Bence YouTube yazisini silersen daha iyi durur diye düsünüyorum.
Mesela son video üzerine ekledigin yazilarida ekranin ortasinda degil de, lower thirds kullanarak sol veya sag altta gösterebilirsin, bence daha şık bir görünüm katacaktir.

Basarilar dilerim :)
teşekkürler

_Enes_

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
bir şey daha soracağım arkadaşlar ben şuan kanalıma kendi editlediğim videoları yüklüyorum kendim editlediğim için de fazla zaman alıyor. benim kanal tarzında ingilizce çok fazla kanal var onların yükledikler videoları alıp türkçe altyazı eklesem haftada daha çok video yüklemiş olurum ama ben hangisini yapsam daha iyi olur kendim editleyip mi yükleyeyim yoksa ingilizce kanallardan alıp türkçe altyazı ekleyip mi yükleyeyim?

_Enes_

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
bir şey daha soracağım arkadaşlar ben şuan kanalıma kendi editlediğim videoları yüklüyorum kendim editlediğim için de fazla zaman alıyor. benim kanal tarzında ingilizce çok fazla kanal var onların yükledikler videoları alıp türkçe altyazı eklesem haftada daha çok video yüklemiş olurum ama ben hangisini yapsam daha iyi olur kendim editleyip mi yükleyeyim yoksa ingilizce kanallardan alıp türkçe altyazı ekleyip mi yükleyeyim?
?

Web sitesi
www.keremakin.com
Videolari kendin editleyip yüklemeni tavsiye ederim. Kanalina ne kadar video yükledigin önemli degil, az icerik üret, ama kaliteli üret.

Web sitesi
sites.google.com
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce YouTube kanalı açtım Uzayla ilgili içerikler üretiyorum. kanala ve videolara göz atıp eleştirilerinizi bana söyleyebilir misiniz.
Premiere pro öğrenmeyi nisan ayı gibi başladım ama ben daha 15 yaşındayım ve 9. sınıfa gidiyorum o yüzden canlı derslerin de olmasıyla premiere pro öğrenmek için çok fazla zamanım kalmıyordu. inşallah çok eksiklerim yoktur.
YouTube Kanalım:
Bence kanalının içeriği çok güzel. Böyle güncel konuları kısa ve öz bir şekilde anlatman çok iyi olmuş. Umarım ilerde iyi yerlere gelebilirsin abone de oldum.

Web sitesi
sites.google.com
Bence hem onlardan alıp altyazı ekleyip araya da mesela orada eksik olan şeylerden veya kendi yorumlarını katabilirsin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar