Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

YouTube kanalımı yorumlarmısınız arkadaşlar

MertKing

Üye
Sakin ol biraz. Or.spu çocuğu vs. diyip milletin anasına babasına küfür edersen sen haksız duruma düşersin. Küfür etmeden de yazabilirsin
Orman yakanlarında anasına söverim , mutlu mutlu video çekerken kendi çocuğunu istismar etmek ile suçlayan hadsizlerede söverim bu 2 tip ar damarına basan tiptir.

Hartting

Moderatör
Moderatör
La sinir oldum burda böyle bir şey olabilir mi ya? Birde üste çıkıyor ben yazıyorum birde haklı gibi üste çıkıyor hak edene hak ettiği şeyi vereceksin? Çocuğun olsa sanalda değil reelde birisi önüne geçip sen çocuğunu youtubeye koyarak istismar ediyoneağ falan derse polise mi gidersin yoksa orada dalar mısın? Sanalda da polise değil direk küfür konuşur kusura bakma kanka
Biz ilgileniyoruz konuyu daha fazla uzatmayın lütfen.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
La sinir oldum burda böyle bir şey olabilir mi ya? Birde üste çıkıyor ben yazıyorum birde haklı gibi üste çıkıyor hak edene hak ettiği şeyi vereceksin? Çocuğun olsa sanalda değil reelde birisi önüne geçip sen çocuğunu youtubeye koyarak istismar ediyoneağ falan derse polise mi gidersin yoksa orada dalar mısın? Sanalda da polise değil direk küfür konuşur kusura bakma kanka
Haklısın dostum yazdığın sözlerde,lakin senin hakkın yok insanların annesine babasına küfür etmesine.Konuya yazdığın cümlelerde seni destekliyorum,lakin küfür konusunda hayır.

MertKing

Üye
Hooop milletin anasına,babasına,7 ceddine küfür etmeye hakkın yok.Bir sorunmu var çok istekliysen kendisine söv.Seni güzel paylaşımcıl efendi biri olarak biliyordum ama,artık gözümden düştün.
Kanka evet haklısın ama Damara basmak var birde "Ar damarına" basmak var. Bağzı insanlar var kendini tutamayıp duvarı yumrukluyor bağzıları ise ağır küfürler ediyor "Ağır suçlamalara" karşılık... Lütfen beni anla gerçekten sinirlendim o adam ile empati yaptım ve gerçekten sinirlendim yani kusura bakma yani ben böyle birisi değilim normalde asla bir tartışmada küfür etmem bu tartışma değil başka birşey. Hak edene hak ettiğini vereceksin! Doğanın kanunu bu kanka savaştaysan teröristi öldüreceksin , seni birisi çocuğun ile sınıyorsa sende onun annesine küfür edeceksin bu adam bunu hak etti hiç kusura bakma neyse yani

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Kanka evet haklısın ama Damara basmak var birde "Ar damarına" basmak var. Bağzı insanlar var kendini tutamayıp duvarı yumrukluyor bağzıları ise ağır küfürler ediyor "Ağır suçlamalara" karşılık... Lütfen beni anla gerçekten sinirlendim o adam ile empati yaptım ve gerçekten sinirlendim yani kusura bakma yani ben böyle birisi değilim normalde asla bir tartışmada küfür etmem bu tartışma değil başka birşey.
Sakince uyarmak varken,bunu tercih etmen şaşırtıcı.Seni anlıyorum,bizde sütten çıkmış ağ kaşık değiliz,bizimde küfür etmişliğimiz var.Adamın yorumu tamamen haksız,sana katılıyorum.Anladım.İyi Günler,Sanırsam konuyu dahada uzatmaya gerek yok.

MertKing

Üye
Sakince uyarmak varken,bunu tercih etmen şaşırtıcı.Seni anlıyorum,bizde sütten çıkmış ağ kaşık değiliz,bizimde küfür etmişliğimiz var.Adamın yorumu tamamen haksız,sana katılıyorum.Anladım.İyi Günler,Sanırsam konuyu dahada uzatmaya gerek yok.
Aynen zaten ilgilenilmiş iyi günler :)

Herkese merhaba kankalar
YouTube kanalımın eleştirilerini bekliyorum iyi yada kötü
Kapat fotosu banner video içeriği vs
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var çok emek veriyorum boşa emek harcamak istemiyorum
Kanalımın linki ⤵️
tatlı bir kanal olmuş ama oyunları sevmedim kurgu falan videoya akıcılık katıyor cidden ama daha iyi olabilir, thumbnaileride daha dikkat çekici yapabilirsiniz :D

Necco

Üye
Güzel bir kanal,Banner biraz daha geliştirebilir daha dikkat çekici olabilir.Logoda güzel.Thumbnaillerde gayet dikkat çekici bence.Çoçuğunuzda eğlendiği çok belli.Başarılar.
Kanka evet haklısın ama Damara basmak var birde "Ar damarına" basmak var. Bağzı insanlar var kendini tutamayıp duvarı yumrukluyor bağzıları ise ağır küfürler ediyor "Ağır suçlamalara" karşılık... Lütfen beni anla gerçekten sinirlendim o adam ile empati yaptım ve gerçekten sinirlendim yani kusura bakma yani ben böyle birisi değilim normalde asla bir tartışmada küfür etmem bu tartışma değil başka birşey.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
Kanka evet haklısın ama Damara basmak var birde "Ar damarına" basmak var. Bağzı insanlar var kendini tutamayıp duvarı yumrukluyor bağzıları ise ağır küfürler ediyor "Ağır suçlamalara" karşılık... Lütfen beni anla gerçekten sinirlendim o adam ile empati yaptım ve gerçekten sinirlendim yani kusura bakma yani ben böyle birisi değilim normalde asla bir tartışmada küfür etmem bu tartışma değil başka birşey. Hak edene hak ettiğini vereceksin! Doğanın kanunu bu kanka savaştaysan teröristi öldüreceksin , seni birisi çocuğun ile sınıyorsa sende onun annesine küfür edeceksin bu adam bunu hak etti hiç kusura bakma neyse yani
tatlı bir kanal olmuş ama oyunları sevmedim kurgu falan videoya akıcılık katıyor cidden ama daha iyi olabilir, thumbnaileride daha dikkat çekici yapabilirsiniz :D
Çok teşekkür ederim yorumunuz için daha dikkat edeceğim ☺️ Oyunlarıda güncelleyeceğim inş aklımda o zaten 😃

Necco

Üye
Güzel bir kanal,Banner biraz daha geliştirebilir daha dikkat çekici olabilir.Logoda güzel.Thumbnaillerde gayet dikkat çekici bence.Çoçuğunuzda eğlendiği çok belli.Başarılar.
Yorum için teşekkürler kendimi sürekli geliştirme aşamasındayım 😃 umarım başarılı oluruz 👍

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ☺️

Çok teşekkür ederim yorumunuz için daha dikkat edeceğim ☺️ Oyunlarıda güncelleyeceğim inş aklımda o zaten 😃
yok oyunları güncellemek manasında söylemedim aslında daha çok küçük çocuklara yönelik içerik yaptığınız için küçük çocuklar bu oyunları sevebilir h hatta seviyoda oynadığınız bir oyunu küçük bir kuzenimde oynuyor mesela

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar